0

Põllumajandusega tegelevate FIEde infopäevad

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Põllumajandusega tegelevate FIE–de infopäevad on teisipäeval, 12. veebruaril Põllumajandusameti saalis (Jaani 10, Haapsalu) ja neljapäeval, 14. veebruaril Lihula kultuurimajas. Mõlemal päeval kestab infopäev kell 10–14.20.

Teemad: FIE kassa– ja tekkepõhise raamatupidamise põhitõed ja muudatused. Varade hindamine ja kajastamine. Ettevõtlustulu deklareerimine. Investeeringutoetuste kajastamine raamatupidamises. FIE või OÜ. OÜ asutamise eri võimalused. OÜ lõpetamine.
Lektorid on ettevõtluse ja finantsmajanduse konsulendid Vaike Nõu ja Targo Pikkmets.

Infopäev korraldatakse MAK meetme 1.1 toetuse abil ja on osalejatele tasuta.

Info ja registreerimine: 472 9007, 5650 6109 või info@nouandla.ee .

Korraldaja on Läänemaa Nõuandekeskus.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz