Demokraatiakooli külaline on Harta 12 algataja Ahto Lobjakas

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Neljapäeval, 22. novembril tuleb demokraatiakooli kuulajatega kohtuma kolumnist, Eesti Välispoliitika Instituudi analüütik Ahto Lobjakas, kes räägib demokraatia kitsaskohtadest ning loodetavasti lähemalt ka Harta 12 algatamise motiividest.

Demokraatiakooli eestvedaja Jaanus Karilaid ütles, et seni on talle tundunud, et demokraatia on Eesti inimese jaoks liiga abstraktne teema. “Praegu näib, et ühiskonnas toimuv läheb üllatuslikult kõigile korda,” ütles Karilaid.

Demokraatiakool on Haapsalus 2011. aasta mais algatatud loengusari, kus ajaloolased ja ühiskonnategelased käivad kord kvartalis rääkimas demokraatia ajaloost. Inimestele on esinenud näiteks ajaloolane Jaak Valge, teadusfilosoof Enn Kasak, kultuuriloolane Linnar Priimägi.

Kohtumine Ahto Lobjakaga toimub neljapäeval, 22. novembril kell 17 Haapsalu linnavolikogu saalis. Loeng on kõigile tasuta.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Haapsalu Kapp
11 aastat tagasi

see on kesikute propagandaüritus. raha pidavat aga linnaeelarvest tulema. ise ma seda ei usu hästi. loodetavasti tuleb raha linnale mõnest fondist?

eks
11 aastat tagasi
Reply to  Haapsalu Kapp

see tuleb laululuige rahapuu istandusest

...
11 aastat tagasi

On see kesikute propagandaüritus? On keegi seal käinud ka?

peida
11 aastat tagasi
Reply to  ...

end kappi tagasi