4

Demokraatiakooli külaline on Harta 12 algataja Ahto Lobjakas

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Neljapäeval, 22. novembril tuleb demokraatiakooli kuulajatega kohtuma kolumnist, Eesti Välispoliitika Instituudi analüütik Ahto Lobjakas, kes räägib demokraatia kitsaskohtadest ning loodetavasti lähemalt ka Harta 12 algatamise motiividest.

Demokraatiakooli eestvedaja Jaanus Karilaid ütles, et seni on talle tundunud, et demokraatia on Eesti inimese jaoks liiga abstraktne teema. “Praegu näib, et ühiskonnas toimuv läheb üllatuslikult kõigile korda,” ütles Karilaid.

Demokraatiakool on Haapsalus 2011. aasta mais algatatud loengusari, kus ajaloolased ja ühiskonnategelased käivad kord kvartalis rääkimas demokraatia ajaloost. Inimestele on esinenud näiteks ajaloolane Jaak Valge, teadusfilosoof Enn Kasak, kultuuriloolane Linnar Priimägi.

Kohtumine Ahto Lobjakaga toimub neljapäeval, 22. novembril kell 17 Haapsalu linnavolikogu saalis. Loeng on kõigile tasuta.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Haapsalu Kapp
Haapsalu Kapp

see on kesikute propagandaüritus. raha pidavat aga linnaeelarvest tulema. ise ma seda ei usu hästi. loodetavasti tuleb raha linnale mõnest fondist?

eks
eks

see tuleb laululuige rahapuu istandusest

...
...

On see kesikute propagandaüritus? On keegi seal käinud ka?

peida
peida

end kappi tagasi

wpDiscuz