Lepa tn elamuala detailplaneeringu algatamine

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Haapsalu Linnavalitsus algatas 24.10.2012 korraldusega nr 621 Lepa tänava elamuala detailplaneeringu. Planeeringu algatamise ettepaneku tegi linnale Maa–amet. Planeeringuala suurus on u 43000 m² ja see hõlmab reformimata riigimaad.
Planeerimisele tuleb Haava tänava Lepa tänava vaheline ala, Haava 32 kinnistu ja Lepa tn ridaelamute kinnistute vaheline ala ning Kase tänava pikendus Lepa tänavani.
Planeeringu eesmärk on maa–ala kruntimine ja kruntidele ehitusõiguse määramine pereelamute ja abihoonete ehitamiseks, kruntide vaheliste tänavate rajamiseks. Planeeringuga kavandatakse tehnovõrkudega varustamise põhimõttelised asukohad, liikluskorralduse, parkimise, heakorra ja haljastuse põhimõtted. Koostatav detailplaneering vastab Haapsalu üldplaneeringule.
Käesoleva detailplaneeringu algatamisega ei kavandata tegevust, mis oleks olulise keskkonnamõjuga KeHJS § 33 lg 1 p 3 mõistes ning mis kohustab koostama keskkonnamõju strateegilist hindamist. Samuti ei sisalda detailplaneeringus planeeritav tegevus KeHJS § 6 lg 2 toodud tegevusvaldkondi, mille puhul tuleb kaaluda keskkonnamõju strateegilise hindamise vajadust. Eeltoodust lähtuvalt ei ole vajadust koostada eelhindamist.

Haapsalu linnavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
...
11 aastat tagasi

Neil, kellel lepa ja haava tänava vahel siin põllukasvandus on, saab kindlasti väga huvitav olema.