0

Lugupeetud Taebla aleviku elanik ja ettevõtja!

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Haapsalu Veevärk AS teatab, et riigihanke „Läänemaa veemajandusprojekt — Ühtekuuluvusfondi rahastamistaotluse koostamine Haapsalu linnale, Ridala, Taebla, Noarootsi ja Oru vallale. Ehitustööde IV etapi Osa 2 Taebla aleviku vee– ja kanalisatsioonirajatiste rekonstrueerimine ja laiendamine” ehitustööde algus on 22. 10.2012. a ja lõpptähtaeg 31. 07.2013.
Ehitustööde teostajad on konsortsium Tekton OÜ, Taskar OÜ ja AS Teede REV–2.

Haapsalu Veevärk AS

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz