0

Risti vallavalitsuse teade

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Soo tn ja Vahtra kinnistu vahelise maa–ala detailplaneeringu algatamine ja keskkonnamõju strateegilise hindamise algatamata jätmine Risti alevikus.
Risti vallavalitsus algatas 3. oktoobri istungil korraldusega nr 120 Soo tänava ja Vahtra kinnistu vahelise maa–ala detailplaneeringu.
Planeeritav ala paikneb Risti alevikus ja hõlmab riigi reservmaid piiriettepanekuga AT 0410080037, 0409270015, 0604050006 ja Ülepumpla ning Vahtra puhasti krunte.
Planeeringu koostamise eesmärk on planeerida maakorralduslikult sobivad elamukrundid ja puhkealad ning luua tingimused hoonete ja rajatiste ehitamiseks, tagades vajalikud teed, juurdepääsud ning olemasolevate tehnosüsteemidega liitumise võimalused. Ülepumpla ja Vahtra puhastile leida sobiv juurdepääs. Planeering ei muuda kehtivat Risti valla üldplaneeringut ja planeeringu ellurakendamisega ei kaasne olulist keskkonnamõju. Detailplaneering valmib koostöös Maa-ametiga (maa–ala valiseja) ja planeeringu koostaja leitakse riigihanke kaudu.

Risti vallavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz