0

Oktoobris saab tasuta kontrollida sõiduki tulesid ja rehve

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

11. oktoobril kella 11.00st kuni 16.00ni on sõidukiomanikel üle Eesti võimalus kontrollida tasuta oma sõiduki tulede ja rehvide korrasolekut ning vastavust normidele, teatas maanteeamet. Vajadusel ja võimalusel saab sõiduki tuled ka kohapeal ära reguleerida.

Kes ei saa tulesid ja rehve kontrollida sel päeval, saab seda tasuta teha veel terve järgneva nädala – 15. kuni 20. oktoobrini. Kampaania ajakava ja liitunud ülevaatuspunktid leiab maanteeameti kodulehelt. Läänemaal saab tulesid ja rehve kontrollida Uuemõisa Statoilis.

Tegemist on üleriigilise kampaaniaga „Tuled korda“.

Talverehvid on Eestis kohustuslikud detsembris, jaanuaris ja veebruaris. Naastrehve tohib kasutada 15. oktoobrist 31. märtsini. Lisainfo talvise liiklemise kohta leiab samuti maanteeameti kodulehelt.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz