0

Detailplaneeringu kehtestamine Põgari-Sassi külas

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

27. septembri otsusega nr 213 kehtestas Ridala vallavolikogu Helmu kinnistu (katastritunnus 67405:001:0890) detailplaneeringu. Detailplaneeringuga on Põgari–Sassi külas asuvale Helmu kinnistule kavandatud puhkekompleks loodusturismi edendamiseks. Puhkekompleksi krundile on määratud ehitusõigus, juurdepääs ja kommunikatsioonide asukohad. Detailplaneering muudab Ridala valla üldplaneeringut ranna ehituskeeluvööndi vähendamise ja maakasutuse juhtotstarbe osas.

Ridala vallavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz