Lihula tehase soe leib jõuab Haapsallu ja Uuemõisa

Küljendaja

konnakulles@gmail.com

Haapsalu ja Uuemõisa Konsum hakkavad tänasest müüma Lihula leivatehase sooja leiba ja saia.

Enne kella nelja pärastlõunal soojalt Haapsallu jõudev leib on valmistatud Lääne–Eestist pärit sada aastat vana retsepti järgi ja kannab nime „Rannarahva leib”. Leib on pätsiks voolitud käsitsi ja on müügis pakendamata, et alles jääks krõbe kooruke.

Terve ööpäeva kerkinud leib on tehtud keedutainast, mis annab leivale magushapu maitse ja pikema säilivuse, selgitas tehnoloog ja retsepti autor Viiu Magnus.

Täna kella kolme ja nelja vahel sai Haapsalus ja Uuemõisas toodangut degusteerida, kohal oli ka Viiu Magnus.

Märtsist hakkas Lihula Leib müüma sooja leiba ja saia Lihula Konsumis. Sooja leiba saab Haapsalus ja Lihulas osta ainult tööpäeviti.

Et Lihula Leiva omanik on Pagaripoiste OÜ, jõuab koos leiva ja saiaga Haapsalu ja Uuemõisa Konsumisse ka Pagaripoiste ning Lihula Leiva muu toodang, kokku paarkümmend nimetust, ütles turundusjuht Martin Pärn.

Lihula Leiva ja Pagaripoiste toodangut müüb Selver ja varsti ka Rimi, kuid soe leib–sai on vaid Konsumis.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Pets
11 aastat tagasi

Otsustage ära, kas tegu on tehnoloogi retseptiga või vana rannarahva retseptiga.

aada
11 aastat tagasi

Kas tehnoloog on üle saja aasta vana?

Anu
11 aastat tagasi

Väga hea leib oli 🙂