Ridalas ja Taeblas on kiired volbrijooksjad

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Volbrijooksu stardis oli kümme võistkonda. Foto Arvo Tarmula
Volbrijooksu stardis oli kümme võistkonda. Foto Arvo Tarmula

Volbriöö teatejooks koos nõidade ja luudadega toimus tänavu esmaspäeva hilisõhtul juba 17. korda. Sedapuhku rivistus spordihoone ette stardijoonele tavapärasest vähem võistkondi, täpsemalt kümme. 2,2 kilomeetri pikkune distants oli jagatud kaheksaks etapiks, kus nais- ja meesjooksjad vaheldumisi kandsid luuda edasi 200–350 meetri pikkustel rajalõikudel mööda Kuuse, Saare, Õpetaja ja Mulla tänavat spordihoone esise finišijooneni välja.

Kiireid jalgu näitas Säde võistkond, kuhu kuulusid Ridala ja Taebla valla jooksjad. Nende võiduaeg 5 minutit ja 36 sekundit osutus ligi minut kiiremaks kui teisena finišeerinud Haapsalu kergejõustiklaste aeg 6.28. Kolmas koht kuulus kodutütarde ja noorkotkaste võistkonnale “Päikesekotkad” ajaga 6.36.

Koolidest ainukesena startinud Nikolai kooli jooksjad said ajaks 6.53. Väiksemate klasside konkurentsis võitis Haapsalu gümnaasiumi 5a klass ehk “Hullult kiired nõiad” ajaga 7.11. Teine koht läks Haapsalu gümnaasiumi 3a klassile (7.54) ja kolmas koht linna algkooli 3. klassi võistkonnale “Kiired nõiad” (8.04).

Viimasena jõudis finišisse pärisnõidade ehk end nõidadeks kostümeerinud naiskodukaitsjate lõpuvahetuse jooksja (9.09). Küllaltki rohkearvulise publiku ees jagati auhindu kõigile osavõtjaile. Koolispordiliit korraldajana oli mõelnud ka ilutulestikule tumeda taeva taustal. Kes kohale tulid, need jäid õhtuga rahule.

Aivo Paljasmaa

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments