Näitlemishuvilisi oodatakse esinemisproovi

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Facebooki Haapsalu & Läänemaa grupist saab lugeda, et pühapäeval, 22. aprillil kella 16–18ni ootab casting‘u mänedžer Piret Toomvap Haapsalu kultuurikeskuses Randlase saalis kõiki näitlemishuvilisi ja -võimelisi inimesi, kes soovivad end teleseriaalide, filmide ja videoklippide jaoks andmebaasi kirja panna ja pildistada lasta.

Piret Toomvap: “Kindlate tüüpidena otsin 40–50aastast, lõbusat, veidi tüsedusele kalduvat meest ja blondi 30–40aastast naist, hea, kui pikkade juustega. Aga kuna erinevaid projekte on kogu aeg tulemas, siis kõik asjast huvitatud on oodatud casting‘ule.”

Kes nädalavahetusel osaleda ei saa, võivad saata foto kirjaga Piret Toomvapile: helispildis@hotmail.com. Lisada tuleks oma vanus ja pikkus.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments