Haapsalu Konsumi lihaletti varustab nüüd Saaremaa

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Saaremaa Lihatööstus võttis 23. veebruaril üle lihaletid Haapsalu Tarbijate Ühistu Uuemõisa ja Haapsalu Konsumis.

Saaremaa lihalettides on pidevalt saadaval kodumaine värske sea-, veise-, lamba-, linnu-, küüliku- ja vutiliha, hooajaliselt pakutakse erinevaid ulukilihast tooteid. Lisaks on saadaval maitsvad grillitud liha- ja kanatooted, lubas Saaremaa Lihatööstuse juhatuse esimees Kristjan Leedo.

„Äsjaseks vabariigi aastapäevaks oli meil ümmarguselt 15 oma lihaletti erinevates kauplustes üle Eesti, sihime kokku vähemalt 30 lihaletti. Tallinn koos lähilinnadega, Pärnu, Haapsalu ja saared on nüüd üsna hästi kaetud, järgmiseks plaanime tõsisemalt vaadata Lõuna-Eesti suunas,“ lausus Leedo.

Saaremaa Lihatööstus müüs 2011. aastal 5800 tonni toodangut, käive tegi 10-protsendilise kasvu 17,6 miljonit euroni.

„Lihavalik on meil lai ja eestimaine, suures osas vaid saaremaine. Kuulame oma klientide soove, tellida saab kas või pool siga korraga ja seda on muide tehtud. Kõige populaarsem toode on aga siiani hakkliha, mida saab lihameistril lasta teha ka värskelt kohapeal enda valitud lihatükist,” rääkis Leedo.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
tarbija
12 aastat tagasi

väga hea uudis, lõpuks saab normaalse valikuga lihaleti. saaremaa veiseliha on super.

Viirale
12 aastat tagasi

Miks peavad kommijad hinnast rääkima, kui sa ise algatust ei tee? Aga kauplustele ettepanek – miks TE SIIS SUURI SILTE ÜLES EI RIPUTA, et me näeksime, KELLE LIHATOOTEID MÜÜAKSE? See annaks müügivunki ilmselt juurde. Mina kõndisin küll Uuemõisa konsumis täna õhtusel tunnil lihalehtist kurvalt mööda. Valik oli külluslik, aga vahendeid, mille eest osta, mitte.

miks
12 aastat tagasi

siis martna kaup enam ei kõlba

viira
12 aastat tagasi

Ja hinnast ei räägi artikkel ega kommijad.

arvamus
12 aastat tagasi

Laevamonopol kaob, nüüd siis püüd lihamonopoli poole….

Lihunik
12 aastat tagasi

Tohoh, kohe selline reklaamlugu väljanäitusele pandud.