1

Endla "Esimesed suudlused" etendub Haapsalus

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Täna etendab Endla teater Haapsalu kultuurikeskuses lavastust "Esimesed suudlused".

Etenduse lavastas Madis Kalmet, mängivad Piret Laurimaa ja Sepo Seeman.

Tegemist on Endla repertuaaris ühe kauem püsinud lavastusega ning nii Piret Laurimaa kui Sepo Seemani rolle tuuakse Endla publikulemmiku valimisel parimatena välja juba mitmendat hooaega.

Lavastus räägib Johnist ja Maryst, kes lastena esimest korda kohtuvad. Sellest hetkest saab alguse tugev side, mis kestab katkematult kogu nende ülejäänud elu. Lavastus toob vaatajate ette vaimuka, hella ja südantsoojendava armastusloo, mis saab alguse ühistest mängudest lapseeas ning kulgeb läbi teismeliste maailmavalu, kooliaja, abielu ja laste kasvatamise ning kestab kustumatult üle kuuekümne aasta.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Taimi
Taimi

Käisin vaatamas ja oli suurepärane etendus. Väga positiivse elamuse saime 🙂

wpDiscuz