Galerii: Haapsalu korvpallurid tõid kolmanda kodumängu võidu koju

Elen Freivald

elen@le.ee

Haapsalu korvpallivõistkond vastamisi Rae Spordikooliga. Foto: Elen Freivald
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 34

 

Fotod: Elen Freivald

Laupäeval toimus Wiedemanni spordihoones kolmas korvpalli II liiga kodumäng, kus külalismeeskonna Rae Spordikooli mängijad pidid Haapsalu korvpallitiimile alla vanduma.

Haapsalu võistkonna kapten Mikk Päeske lubas pärast eelnvaid kaotusi kolmanda kodumängu võita ja nii see ka läkski. “Selle mängu võit oli ülioluline ning täna tuleks kiita kaitsjaid, sest kaitse oli väga hea,” ütles Päeske pärast mängu.

Ka kodumeeskonna treener Jaanus Levkoi tundus peale mängu rahulolev ning ütles: “Mina olen mänguga väga rahul ja tean, et võistkond annab endast 110 protsenti. Arvan, et me saame veel päris palju võite,” ütles Levkoi.

Päeske sõnul tegi kodumeeskond seekord ka vähem apsakaid ja ka vastasvõistkond oli seekord nõrgem. “Üheks apsakaks võib nimetada küll vabaviskeid ja lõpupoole hakkasid vastased kiirelt järgi tulema, kuid tänased vastased ei olnud nii tugevad kui eelmised, kes oleksid meie vead enda kasuks ära kasutanud,” ütles Päeske.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments