Heategevusliku Teatejooksu avab Haapsalus HNRK juht Toomas Dannenberg

Lääne Elu

info@le.ee

Foto möödunud aasta heategevuslikust teatejooksust. Foto: Urmas Lauri

Neljapäeval toimuvad üle Eesti heategevuslikud teatejooksud, millega kogutakse raha Haapsalu taastusravihaiglale.

Neljapäeval kell 12 avab Haapsalu staadionil 16. heategevusliku teatejooksu Haapsalu neuroloogilise rehabilitatsioonikeskuse juht Toomas Dannenberg ja soojendust teevad Haapsalu JJ-Street noored.

Heategevusjooksuga kogutakse raha taastusravihaigla toetusfondile, mille kaudu ehitab haigla näiteks liikumisradu või loob treeningvõimalusi lastele, kes on liikumisvõime kaotanud.

Teatejooksud toimuvad igas maakonnas kokku 28 staadionil ja pargis. Jooksudel osaleb kokku üle 11 000 5.-9. klassi õpilase.

„Meie eesmärk on pakkuda noortele võimalust tunda rõõmu sõprade ja klassikaaslastega koos liikumisest ning populariseerida sportlikke eluviise,“ ütles teatejooksu eestvedaja Erik Pallase.

Aastatega on teatejooks kasvanud Eesti suurimaks koolinoorte spordiürituseks.

Haapsalu neuroloogilise rehabilitatsioonikeskuse tegevust saab toetada, helistades heategevusnumbril 900 7777 (ühe kõne hind on 7 eurot)  või tehes ülekande HNRK Toetusfond SA kontole SEB pangas EE 451010220268957228 märksõnaga Teatejooks.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments