Labor ajas koroonaproovid sassi (täiendatud 15.57)

Proovivõtupunkt Haapsalus. Malle-Liisa Raigla

Proovivõtupunkt Haapsalus. Malle-Liisa Raigla

Reedel sai positiivse koroonaproovi Läänemaa ühisgümnaasiumi õpilane – kool saatis kaks nakatunuga kokkupuutunud lõpuklassi koduõppele.

Teisipäevast on kõik õpilased taas koolis, sest kool sai täna teate, et terviseamet ajas koroonaproovid sassi ning ühisgümnaasiumi õpilane ei ole nakatunud. „Täna saime teate, et nakatumisjuht osutus ekslikuks,” ütles ühisgümnaasiumi direktor Ain Iro.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Georg
3 aastat tagasi

Positiivne on muidugi, et viga tunnistati.
Et sellises kohas eksitakse on muidugi jama. Lisaks määrati klassid eneseisolatsiooni alates reedest, kuigi test tehti teisipäeval ja vastus oleks pidanud ju teada olema kolmapäeval (mina olen nii aru saanud).
Võib see ka viidata sellele, et TA on pikalt selles kriisirežiimis töötamisest lihtsalt ära kurnatud. Ja hakkavadki vead sisse tulema. Samuti võib vigadele kaasa aidata alakomplekteeritus.

õppus
3 aastat tagasi
Reply to  Georg

positiivne on ka see, et saime kogemuse, kuidas reageeriti, mida ette võeti, olles teada saanud ohust, et koolis on viirusega nakatanu. Peaasi, et järgmisel korral poleks see valehäire takistuseks tegutsemisel,jäädes ootele, et…äkki jälle eksitus. Raske õppusel, kerge lahingus nagu öeldakse. Aga eks me väsime kõigest, mis liiga kaua kestab ning pole teada kaua veel.