ATV vajus läbi Väikese viigi jää (täiendatud 13.18)

Pühapäeva õhtul kell 17 said päästjad teate, et Väikesel viigil vajus ATV läbi jää.

ATV oli kaldast umbes 100 meetri kaugusel.

Tegemist oli jalgrattaklubi Paralepa ATV-ga – klubi mõõtis viigil jää paksust ning oli tegemas ettevalmistusi uisuväljaku rajamiseks. „Keegi viga ei saanud, ATV on välja tõmmatud,” ütles Jaanus Nõmmistu jalgrattaklubist.

Lääne Elule teadaolevalt oli ATV lumise koha peal, mille all oli õhuke jää.

Õnnetuse tagajärjel inimesed vette ei kukkunud ja pääsesid õnnetusest.  ATV omanikud vintsisid sõiduki eile õhtul ise veest välja.

Väikesel viigil on jää ebaühtlane ja pehme. Seetõttu ei ole lubatud veel Väikesel viigil jääle minna.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Lepistu
3 aastat tagasi

Sellised atv mehed😀😀 ega kui pea ei võta siis võtavad käed, köis ja ramm.

maestro
3 aastat tagasi

Igas linnas on üks imelik atv

Viidikas
3 aastat tagasi

Vähemalt üks hea uudis. Ja järjekordne ere näide sellest,et ka mõnele täiskasvanule keelud ei kehti. Kahjuks. Politseil on muidugi suva, et jäälemineku keeldu rikuti.

pikisilmi oodates
3 aastat tagasi
Reply to  Viidikas

Sinu arvamus on väheke ennatlik. Nüüd täiendatud artiklist selgub, et ATV käis jää paksust mõõtmas ja see kõik on tore. Oodatakse ju sellele Viigile toredat uisu ja kelgurada. Imeline koht linnas. Kahju, et väheke vara veel oli ATV-ga jääle minek.

Tuvisitt
3 aastat tagasi

No selles seltskonnas ju peaks ometigi olema mõni ajudega indiviid , teame ju kõik , et riigi piruka juurde pürgivad imbetsellid on vahest ka ilma ajukäärudeta olevused .