Läänemaale lisandus kaks koroonaviirusega nakatunut (täiendatud 12.05)

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 5437 koroonaviiruse testi, neist esmaseid positiivseid teste oli 305. Kaks positiivset testitulemust tuli Läänemaale.

Läänemaal sai viiruse diagnoosi üks mees ja üks naine.  Üks Läänemaale lisandunud nakatunu sai viiruse tutvusringkonnast ning üks juhtum on terviseametil veel täpsustamisel.

Läänemaal on jälgimisel ettevõtte kolle, kus on kuus nakatunut.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusesse nakatumine tuvastati 130 inimesel. Ida-Virumaale lisandus 83 uut ning Tartumaale lisandus 32 uut positiivset testi tulemust. Pärnumaale lisandus 11 uut nakatunut ning Valgamaale kaheksa. Rapla- ja Lääne-Virumaale lisandus viis uut nakatunut, Järvamaale lisandus neli uut nakatunut. Jõgeva- ja Põlvamaale lisandus kolm uut nakatunut. Lääne-, Viljandi- ja Võrumaale lisandus kaks uut positiivset ning Hiiu- ja Saaremaale lisandus juurde üks uus viirusekandja. 13 positiivse testitulemuse saanul puudus rahvastikuregistris märgitud elukoht.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on 258,77. Läänemaal on see number 107,6.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments