Soe talv säästis teekatet

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Sel kevadel on Haapsalu teed ja tänavad veidi paremas seisukorras kui eelmistel aastatel, kuid ka raha on linna eelarves teede jaoks vähem.

Haapsalu aselinnapea Innar Mäesalu sõnul on tänavu löökauke vähem. „Seda tingis sel talvel lumikatte vähesus ja väiksem temperatuuride kõikumine null kraadi ümber ehk nende kordade arv, mil teede aluskate vaheldumisi külmus ja siis jälle sulas,” selgitas Mäesalu.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Sipelgas
3 aastat tagasi

Tore kuulda .

Kodanik
4 aastat tagasi

Ega ikka pole küll. Millal Põllu ja Nurme nurgale uus sadevee luuk pandi? Ja juba eelmine aasta teekate lagunes selle ümbert.
Posti tänaval tehti kaevuluukidele miski uuenduskuur vist. Ühes kohas on korralik vajumine tekkinud. Kes seda ei märka ja hoogu maha ei võta saab mõnusa hüpeka. Kaastunne madala põhjalistele sõidukitele.

K.S
4 aastat tagasi

Lahtiseletatult tähendab see seda et teede olukord on sama sitt kui eelmine aasta ja kuna raha pole läheb veel sitemaks…Valimised ka veel mägede taga- siis nad vähemalt lubavad…