Väiharf esineb täna õhtul Eesti Laulul

Täna õhtul esineb Haapsalu ansambel Väliharf ja Synne Valtri Eesti Laulu finaalis lauluga „Majakad”.

Väiharfi liige Marko Matvei ütles eile, et ei olnud valmis selleks, et võistlusel osalemine päädib finaaliga. „Ilmselgelt oleme meie juba oma lati kaugelt ületanud,” ütles Matvei.

Sellegipoolest ütles Matvei, et ta finaalvõistlusel päris viimaseks ka jääda ei soovi: „Sisemine spordihing ütleb, et viimane ka ei taha olla, võiks kasvõi eelviimane olla.”

Kui enne poolfinaali võistlust ütles Matvei, et närv on sees juba hommikust saati, siis eile, päev enne finaalvõistlust ei olnud tema sõnul midagi muutunud. „Olen juba kuuest saati üleval,” lisas Matei.

Matvei sõnul oli juba Tartu poolfinaalides võistluse suursugusus ehmatav, kuid Saku suurhall on veel suursugusem. „Kui iga päev sellisel laval ei esine, siis nõuab see harjumist,” ütles Matvei.

Kuna võistlusel on kindlad favoriidid juba väljakujunenud, siis ei ole Matvei sõnul lugu sellest, kui nad ei võida, vaid tema jaoks on juba suur asi võistlusel osaleda.

Eesti Laulu finaali ülekanne algab täna õhtul kell 19.30 ETVs. Väiharf esineb neljandana.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
juss
4 aastat tagasi

Niru laul, algeline!