Noarootsi saunaralli oli kui kostüümipidu

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Laupäeva keskpäeval anti Roosta puhkekülas start Noarootsi viiendale saunarallile. Aasta-aastalt kasvanud ralli lõi taas rekordeid – registreerus 58 võistkonda, keda ootas 24 sauna.

Osavõtjate arvu ei mõjutanud seegi, et samal ajal oli Otepääl samuti saunamaraton, kus saunu 19 ja võistkondi 162. Haibast Noarootsi rallitama tulnud võistkonna Künkatagused liikmed ütlesid, et eelmisel aastal käisidki nad Otepää saunamaratonil, aga otsustasid sel korral tulla hoopis Noarootsi. „Kodule lähemal, ka korraldus on siin parem,” ütlesid nad esimeste muljete järgi.

Juba paar tundi enne stardiaega hakkas Roosta puhkekülla saabuma saunalisi, üks võistkond põnevamalt riides kui teine. Osavõtjate konkurentsitult populaarseim riietusese oli küll hommikumantel, kuid selle kõrval patseeris ringi ka kass-naisi, näkineide, vampiire ja muid maskides tegelasi.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments