Reedel avab uksed Panga pood

Kolmapäeval oli Panga poe pidaja Jekaterina Sergijenkova ametis kauba riiulitele panemisega. Malle-Liisa Raigla
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 8
Kolmapäeval oli Panga poe pidaja Jekaterina Sergijenkova ametis kauba riiulitele panemisega. Malle-Liisa Raigla

Reedel kell 10 avab Jekaterina Sergijenkova Panga külas kauaoodatud poe.

Kaks päeva enne poe avamist oli Sergijenkova käed-jalad tööd täis, et kaup riiulitele saada. Tulnud olid juba erinevad joogid: mahlad, karastusjoogid ja alkohol. Samuti kuivained ja pesuvahendid. Sergijenkoval oli kauba väljapanekul abiks tema sõbranna Marina Krasjova.

„Kaubavalik järjest laieneb. Kui kõik läheb plaanipäraselt, siis reedel tuleb jäätis, juurikad, lihatooted ja piimatooted,” ütles Sergijenkova.

Sergijenkova selgitas, et tal ei ole veel kõik dokumendid korras ja võib saada ajutise tegevusloa, mis tähendab, et ei või müüja eritemperatuuri nõudvat kaupa. See tähendab, et külma vajav kaup võib müügile jõuda alles järgmisel nädalal. „Loodan, et kliendid mõistavad,” ütles Sergijenkova.

Poodi hakkab Sergijenkova esialgu üksi pidama ja jätab endale ühe päeva nädalas vabaks, kas see päev on esmaspäev või pühapäev, ei ole veel teada. Pood on lahti 9-17. Kui poel hakkab hästi minema, võtab Sergijenkova tööle veel ühe inimese ja siis on pood õhtuti kauem avatud.

Panga külas ei olnud poodi 2017. aasta jaanuarist, mil poe endine pidaja Mare Vahter uksed sulges, sest algas spordihoone ümberehitus.

Malle-Liisa Raigla fotod

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Postimees
4 aastat tagasi

Ja millal suleb?

Birgit Steinok
4 aastat tagasi
Reply to  Postimees

Miks peaks sulgema ja miks nii lolle küsimusi kirjutada. Kui nii jutukas oled pane oma nimi ka alla muidu oled kapi kommija ehk ühe munaga tropp keda vanaisa kuritarvitas ja kes elab siin oma emotsioone välja. Tuleb tore pood ja abiks kõigile. Kui ei sobi siis ära tule.