Viis populaarsemat Läänemaa kinnisvarakuulutust

Lääne Elu

info@le.ee

Kaasaegne kõigi mugavustega väike maja Lääne-Nigula vallas. Foto: kinnisvara24
Kaasaegne kõigi mugavustega väike maja Lääne-Nigula vallas. Foto: kinnisvara24

Kinnisvarakuulutuste portaali Kinnisvara24 statistika näitab, et suvehooaja alguses pakuvad Läänemaal kõige suuremat huvi majad.

Kinnisvara24 tegevjuht Kalev Roosiväli sõnas, et portaali statistika alusel võib järeldada, et Läänemaale otsitakse kas suvekoduks või aastaringseks elamiseks sobivaid elamuid. „Väga palju on sel kevadel tuntud huvi asulatest eemal asuvate majade ja talude vastu, aga ka heas korras korterite vastu. Kõige rohkem vaatajaid oli kaasaegsel minimalistlikul majal Lääne-Nigula vallas, mis on tänaseks ka broneeritud,“ tõi Roosiväli välja kõige populaarsemad kuulutused.

Läänemaa kinnisvarakuulutuste TOP 5:

Allikas: Kinnisvara24.ee aprillikuu statistika

Roosiväli lisas, et korterite hooaeg on pigem sügisel, kui tudengid otsivad üürikodusid ja enne suvehooaga vaadatakse kõikjal üle Eesti rohkem eramute, maatükkide ja suvilate kuulutusi. „Eelkõige pakuvad külastajatele huvi taskukohasema müügihinnaga energiatõhusad eramud – statistika näitab, et nii A- kui B-energiaklassi pakkumisi vaadatakse rohkem, kuid selliseid pakkumisi on müügil üsna vähe,“ selgitas Roosiväli.

Kinnisvara24 on Eesti suuruselt teine kinnisvaraportaal, mille asutasid Ekspress Grupp ja Eesti juhtivad kinnisvarabürood 2018. aastal. Portaali haldab Kinnisvarakeskkond OÜ, mis kuulub 49% Ekspress Grupile ja 51% viiele kinnisvarabüroole.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments