Haapsalu linnatänavad saavad graniidiprügist puhtaks

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Graniidipuru on kõnniteedelt juba kokku korjatud. Malle-Liisa Raigla

Talvel libeduse tõrjeks tänavatele puistatud graniidipuru on kõnniteedelt juba kokku korjatud, sõiduteede puhastus algas sel nädalal.

Haapsalu Linnahoolduse juhi Alo Lõpsi sõnul korjati kõnniteedelt suurem graniidipuru eelmisel nädalal kokku. „Enamus teid on ühe korra üle käindud ja arvan, et oleme suhteliselt järje peal,” ütles ta.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tolmuahv
4 aastat tagasi

Järgmiseks puhurimehed Alo Lõpsi akna alla tolmutama! See pole koristamine vaid tolmu ja kivide laiali puhumine.

märkan
4 aastat tagasi

Täiesti vale jutt, Täna kella 11.56 nr2bussiga Uuemõisa sõitnud võttis mind vastu räpane bussipeatus-graaniidisodi ja suitsukonid bussipeatuses, samuti olid kõnniteed harjamata mõlemalpool Tallinna mnt. Uuemõisas.
Mitte ei saa aru ka sellest, kelle ülesanne on nt. riisuda ja koristada talvine sodi nt. Niine 10c maja haljasalal, nurme ilusalongi ja maamõõdu büroo ukse ees. Väga korratu on ka Nurme apteegi ja endise vabrikupoe (praegu taaskasutus) akna ja uksealused.Kas linnavalitsuses üldse pole palgal inimest, kes käiks linnas ringi ja ärgitaks ka vastutustundetuid majaomanikke oma aiatagust kõnniteed kasima.