Sukles: loodav kolmikliit liigub stabiilsuse suunas

Haapsalu linnapea Urmas Sukles. Foto: Lemmi Kann
Haapsalu linnapea Urmas Sukles. Foto: Lemmi Kann

Lääne Elu uuris kohalikelt omavalitsusjuhtidelt, mida nad arvavad sündivast võimuliidust.

„Ma arvan, et ei ole häda midagi,” ütles Haapsalu linnapea Urmas Sukles. „Nad on regionaalpoliitikas loodetavasti head. Praegu Keskerakonna juhitud valitsus on omavalitsusi rohkem toetanud, kui eelnevatel aastatel teised võimuliidud. Minu teada nii Keskerakonna, EKRE kui ka Isamaa valimisprogrammides on regionaalpoliitika täiesti arvestataval kohal.”

Sukles arvas, et seesuguse regionaalpoliitikaga jätkab ka järgnev valitsus. „Ma arvan, et tuleb säilitada stabiilsus ja praegu paistab, et see kolmikliit selles suunas liigub,” ütles Sukles.

Ise Sukles seesugust võimuliitu ei oleks eelistanud. „Igasugune koalitsioon on valimiste tulemus,” ütles Sukles.

Sukles oleks ise eelistanud võrdsetel alustel Keskerakonna ja Reformierakonna võimuliitu. „See on korra läbi proovitud ja töötas päris hästi,” ütles Sukles.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tont
5 aastat tagasi

Kui erakond ise pole üle 51 riigikogu koha saanud,siis peabki kompromisse tegema.Muidugi on kõige meeldivam see, et sotsid (ja eriti Tarand) kinga said- loodetavasti tuleb mõistus koju ja uusi aktsiisitõuse ei tule.Ning ka moslemi illegaalid jäetakse ukse taha.

Suklesele
5 aastat tagasi

Viimane aeg Karilaiust uus film teha. Kui regionaalpoliitikas head, siis äkki remondivad Haapsalu tänavad ära.

bella
5 aastat tagasi
Reply to  Suklesele

Sukles arvab vist, et ülbitsemist ja reetmist REF unustab, ei vist ja lõpp saab olema huvitav