Edda Pauksoni suur horoskoop 2019 – kollase sea aasta

Edda Paukson. Foto: Erakogu
Edda Paukson. Foto: erakogu

Et oma aasta veelgi sujuvamaks muuta, võite soovi korral vaadata ka seda, mida ütleb „Pauksoni astroloogiline abimees 2019”, mis on ilmunud juba 30 aastat järjest. Lääne Elu avaldab kokkuvõtte sellest, mida toob uus aasta 12 tähemärgile.

 

Jäär

Olete pikalt valmistunud töö- ja karjäärimuutusteks, nüüd on saabunud aeg need teoks teha.

See on aasta, kus on reaalne võimalus muudatusteks, sest struktuuride loomise planeet Saturn on teie karjäärimajas. Kui ametit vahetate, jääb see nii paljudeks aastateks.

Aasta on suurepärane enesetäienduseks ja õpinguteks. Võimalik, et õpite juurde sootuks uue eriala, mis võib teid viia mõnda teise riiki. Kui olete noor Jäär ning sooviks on alustada ülikoolis õpinguid, siis on teil siht silme ees ning valik aegsasti tehtud.

Rahaline seis on aasta jooksul kõikuv. Pole välistatud, et raha paigutamisel teete impulsiivseid otsuseid. Eriti tähelepanelik tuleks tehingutes olla veebruaris ja aprillis, sel ajal valitseb oht langeda pettuse ohvriks. Samas olete aasta jooksul kindlustatud püsiva sissetulekuga, kuigi eriti rahul te selle summaga pole.

Kodune elu ja suhted vanematega on hoolivad. Nii mõnedki varasemad erimeelsused taanduvad, pakute esimesena lepitust. Teil on värvikaid ideid kodu noorenduskuuriks ning mugavuste loomiseks. Ettevõtmistesse kaasate kogu pere, kuigi nad esialgu ei pruugi sellest vaimustatud olla. Eesmärk pühendab abinõu ning tulemus rõõmustab teid kõiki. Nii juuni kui ka juuli on kui loodud selleks, et tegutseda mõnusama kodu nimel. Suvel võib mõni Jäär suisa uue kodu soetada või investeerida kinnisvarasse.

Suhted on stabiilsemad kui eelmistel aastatel. Abielus on õnne ja armastust, oskate näha partneri häid iseloomuomadusi ja varjukülgi. Enamasti valitseb teie vahel harmoonia ja üksmeel, rahulolu oleneb sellest, kui hästi toimivad seksuaalsuhted. Kui olete üksik, siis on sel aastal suur võimalus armastav kaaslane leida. Või leitakse hoopis teid.

Lastega tegelete sel aastal rohkem kui varasemalt, suvel võtate üheskoos ette mõne hariva reisi, mis samas laiendab ka nende silmaringi.

Tervise eest hoolitsete varasemast rohkem. Iga vähimagi terviseprobleemiga pöördute arsti poole. Tavalisest rohkem Jäärasid on sel aastal ka hambaarsti ukse taga. Juulis-augustis tuleks hoiduda ülepingest.

Sõnn

Teid ootab ees mitmekesine aasta. Olete ka ise aktiivne ja originaalne, otsimaks uusi väljakutseid. Saavutused on kiired tulema, kui selle nimel kasutate süsteemset mõtlemist ja kiiret taipu. Töös sujub kõik plaanipäraselt, samas võib päris ootamatult tulla mõni uus pakkumine, mis võib senist elu muuta. Sel aastal olete valmis astuma uusi samme, et karjääris edu saavutada. Pole välistatud, et astute mõnda erakonda ning püüate poliitikas tuntuks saada.

Rahaline seis on ebastabiilne, raha kipute välja andma palju ja mõtlematult. Samas on tööandjalt garanteeritud pidev sissetulek, nii et kokkuvõttes tulete omadega igati toime.

Aasta on suurepärane enesetäienduseks ja õpinguteks. Olete kohusetruu, peate kinni tähtaegadest ning õpitu talletub kergesti.

Kodune elu on meeldiv ning suhted koduste ja vanematega on soojad. Abistate üksteist igal sammul. Uue kodu otsimiseks on aasta eriti soodus, paremaid võimalusi selleks võib olla suvekuudel.

Sõnni abielu sujub tõrgeteta. Saate jagu kõigist raskustest, juhul kui neid peaks ette tulema. Teie kooselu muutub sel aastal isegi värvikamaks. Tõenäoselt võtate sügisel koos kaasaga ette mõne reisi. Nii mõnedki üksikud Sõnnid võivad just nüüd leida endale partneri. Olete ka ise aktiivne leidmaks uut suhet oma ellu. Kired ja arm löövad lõkkele oktoobris ja novembris.

Lastega saavutate sel aastal suurepärase kontakti. Abistate ja suunate neid, kui nad seda vajavad. Sõnni perele on oodata järelkasvu suve lõpus.

Terve aasta võtate osa kultuurisündmustest. Teid vaimustab reisimine, erinevad seltskondlikud üritused ja koosviibimised. Viimastel aastatel ei ole te saanud endale lubada nii meelelahutuslikku ja pingevaba elu kui nüüd. Haarake kinni kõigest uuest.

Tervis on Sõnnidel hea. Tegelete meelsasti tervisespordiga ning käite regulaarselt arstlikus kontrollis. Septembris-oktoobris ei maksa ennast külmetada. Riietuge ilmale vastavalt, kui te ei taha häälest ilma jääda.

Kaksikud

Tõotab tulla aasta täis reisimist, millest enamik on töö- või õppereisid. Olete avatud kõigele uuele, mida elu teile pakub. Kasutage aega tööalaste sihtide seadmiseks. Noored Kaksikud on eesmärgile pühendunud. Nad teavad täpselt, millist eriala õppima minna.

Kaksikute aasta tuleb sündmuste- ja võimalusterohke. Võiks öelda, et isegi õnnelik. Teie töö ja karjäär sujuvad viperusteta, eriti kui olete loomeinimene. Muudatusi te oma töös ise eriti ei tee, kui just keegi teile midagi ahvatlevat ei paku. Võimalik, et ka uute võimaluste korral jääte truuks oma senisele tööandjale.

Erilisi ambitsioone teil pole, samas oskate praegusel töökohal loomingulisust üles näidata. Seda enam, et suhted töökaaslastega on soojad ja konstruktiivsed. Veebruaris, märtsis ja aprillis võite saada ametikõrgendust või suureneb teie palk.

Rahaga tulete kenasti toime, oskate oma kulutusi planeerida, kitsikusse te ei jää. Suvel võib teie rahaline seis paraneda. Ilmselt pakutakse teile lisatööd.

Kodune elu on samuti veatu ning veedate palju aega pereringis. Teie kodu on teie kindlus, seda sõna kõige paremas mõttes. Lastele olete eeskujuks oma optimistliku ellusuhtumise ja mõistusega. Samas püüate laste jaoks leida nii palju aega, kui nad seda vajavad.

Partnerlussuhted on suurepärased, teie kooselus on armastust, kirge, soojust. Ka tülisid oskate lahendada sujuvalt, kuid vahetevahel vajate siiski vabadust ja hingamisruumi. Kui olete üksik, siis suure tõenäosusega kohtute sel aastal oma tulevasega, kellega ühist pesa punuda. Olge vaid kindel, et inimesel, kelle armastust võita püüate, on ka teie vastu romantilised tunded. Teile meeldib koos kaaslastega aega veeta ja lõbutseda, ette võib tulla ka mõni väike flirt, seda isegi siis, kui olete abielus.

Tervis on igati hea. Võimalik, et hakkate tegelema mõne spordialaga, kusjuures teie vanus pole sealjuures oluline. Aasta viimastel kuudel olete vastuvõtlik külmetushaigustele.

Vähk

Aasta kipub tulema probleemiderohke ja keeruline. Aasta esimesel poolel on oodata töises plaanis suuri muudatusi. Erimeelsuste, aga samuti firma uuenduste tõttu võite koguni töökoha kaotada. Teie olukorras pole lihtne uut tööd leida ning võimalik, et õpite juurde mõne täiesti uue ameti. Samas ei taha õpingud mitmel erineval põhjusel edeneda.

Jaanuaris ja aprillis on väike võimalus oma ambitsioonikaid plaane ellu viia. Nendel aegadel on teie vaateväljas mitmeid soodsaid võimalusi uuteks väljakutseteks. Noored Vähid on suure probleemi ees, kui tuleb valida eriala ning praegusest mugavustsoonist välja tulla.

Teie rahaline seis ei ole eriti kiita. Igakuine töötasu küll ei kahane, kuid sellele lisa ei paista kusagilt tulema. See teeb Vähid närviliseks, sest teil pole vähimatki võimalust säästa. Säästmine on aga teile loomuomane eluviis. Sellest ka oht, et kipute koonerdama. Väike valguskiir rahalistes tehingutes on juulis ja augustis, siis võite õnneliku juhuse läbi suurendada oma sissetulekuid. Lotovõit võib olla üks selliseid võimalusi.

Vähid on sel aastal kodukesksed ning raske on teid oma urust välja kangutada. Samas kipute alatihti torisema ning elukaaslase iga väiksemagi märkuse peale solvuma. Kui teil on oma aed, siis seal toimetades maandate heal meelel päevapingeid. Tegelemine lilledega viib teie mõtted eemale argimuredest ning mõjub kosutavalt.

Teie abielu kulgeb igasuguste muutusteta, kooselu on muutunud rutiinseks ning tundub igavavõitu. Süüdistate teineteist vähese tähelepanu ja suhtekülmuse pärast. Samas on aasta hea selleks, et partneriga tulevikuplaane arutada. Olete suures romantikanäljas, kuid te ei hakka seda ka väljastpoolt kodu otsima.

Kui olete üksik, siis südant soojendavad kuud armumiseks on november ja detsember. Suhtlemine lastega toidab teie emotsioone. Samas ei talu te laste sõnapidamatust ega nende riskantseid trikke. Paljude Vähkide perre võib sel aastal sündida beebi.

Tervis on üldiselt korras isegi sel juhul, kui olete hädas mõne haigusega, paranete uskumatult kiiresti. Õnneplaneet Jupiter liigub teie tervisesektoris.

Lõvi

Ees ootab keeruline aasta, eriti töö ja karjääri osas. Võimalik, et praegune töö on ammendunud või on tekkinud erimeelsusi töökaaslastega. Pole välistatud, et satute tööandjaga konflikti. On oht uks enda järel tagajärgedele mõtlemata pauguga kinni lüüa. Uut meelepärast tööd on sel aastal üsna raske leida. Lõvi võidakse talle endale ootamatult vallandada. Mõistlik oleks ise mitte mingeid muudatusi ette võtta ega neid ka provotseerida enne, kui teil pole uue töökoha suhtes väljavaateid silmapiiril. Kahjuks kipute kiireid otsuseid tegema, põletades enda järel kõik sillad.

Kui teil on plaan minna õppima või läbida täiendkoolitus, siis on sobiva eriala valimine üsna keeruline. Kord juba valiku teinud, lähevad õpingud hästi.

Rahaline seis on Lõvidel hea, oskate säästa ja kulutada mõistlikult. Sissetulekud võivad olla varasemast küll veidi väiksemad, kui just mõni kõrvaltöö ei anna teile üsna suuri summasid. Laenamine ega laenutamine ei tohiks sel aastal küll kõne allagi tulla.

Kodune elu on igas mõttes hea. Teil on suurepärane läbisaamine pereliikmete ja vanematega. Suhtlete aktiivsemalt ning abistate üksteist ka siis, kui teilt abi otsesõnu ei küsita. Oma kodu te sel aastal ilmselt vahetama ei hakka, küll aga võite seda remontida.

Partnerlussuhted kulgevad üsna kenasti, olete armastav ja suuremeelne. Kooselu on puhas rõõm ja toidab teie hinge. Annate partnerile vabaduse tegeleda meeldivat hobidega ega ole väiklaselt armukade. Kui olete üksik, siis on üsna tõenäoline, et armastus punub teie südames pesa ning veedate meeldiva kaaslase seltsis vaimustavaid hetki.

Lastele olete hea vanem sõber, kes oskab neile igas olukorras nõu anda ega õienda nende kallal pisiasjade pärast. Suunate oma energia teile lähedaste inimestega suhtlemisse.

Tervis on veidi muutlik, välja võib lüüa mõni tõsisem terviserike, mis vajab põhjalikumat uurimist. Iga pisemgi külmetus võib haiguse muuta krooniliseks, mistõttu tuleks ka näiliselt lihtsa terviserikke puhul seda korralikult ravida.

Neitsi

Olete ise oma õnne sepp. Suuri muudatusi te ei planeeri, olete tasakaalukas ja rahul sellega, mida elu teile pakub. Aprillis ja mais võite saada ametikõrgendust. Aasta toob teile tööalaseid lühiajalisi reise.

Suudate tasakaalu ja kohusetunde säilitada ka siis, kui töö juures tekib konflikte. Jääte sisepingetest puutumata, olete vastasleeride vaheline lepitaja.

Peate arvestama sellega, et õpingud nõuavad teilt täit pühendumist, see omakorda aga sunnib teid mugavustsoonist välja tulema, millestki koguni loobuma.

Teie rahaline seis on igas mõttes kontrolli all. Kui ongi kitsas käes, leiate kiirelt võimaluse lisaraha teenimiseks, mis aitab eelarveaugust välja. Samas oskate sel aastal vähemaga läbi ajada, kulutustel hoiate silma peal. Hea oleks, kui te ei laenaks raha sisse ega välja. Senisest rohkem võite endale lubada septembris ja oktoobris, sest siis on oodata suuremat raha kas preemia näol või lisatöö eest.

Aasta jooksul on Neitsi jaoks kõige olulisem kodu ning suhted kodustega. Pole sugugi välistatud, et just sel aastal saab võimalikuks teie ammune unistus ning te soetate endale uue kodu.

Abielu kulgeb rahulikult ja mõnusalt. Kui teie pea kohale kogunevadki pilved, oskate partneriga olukorra lahendada ning kooselus paistab taas päike. Kui te olete aga üksik, pole te valmis sobitama tutvust mõne vastassoo esindajaga kooselu eesmärgil. Veebruaris võib siiski juhtuda, et mõne Neitsi südames lahvatab armuleek, mida romantiline kaaslane aktiivselt toidab.

Lastega on Neitsitel usalduslik läbisaamine, kuigi aegajalt olete nendega liiga range. Võtke vabamalt, tuletage meelde oma teismelise iga. Ärge võtke neilt vabadust ega tegutsemislusti, sel moel sujuksid paljud asjad senisest märksa paremini. Suvepoole võib mõni Neitsi pere juurdekasvu oodata.

Tervis on veidi muutlik. Mõned varasemad haigused võivad endast märku anda. Kindlasti tuleks sel juhul pöörduda arsti poole.

Kaalud

Liigute tõusuteel, eriti töös ja karjääris. Lõpuks ometi olete enda jaoks leidnud sobiva töörütmi ega pea töötama hommikul kaheksast õhtul viieni. Elate lootuses, et peagi on teil senisest rohkem vaba aega. Samas on teisigi võimalusi, kuidas tööfronti laiendada ning samal ajal edukas olla. Võimalik, et otsustate kõigele vaatamata ametit vahetada, sest uus on vanast huvitavam ning tasuvam. See võib aset leida juunis või juulis.

Kui olete firmajuht, tuleb teil sel aastal olla paljude teiste ülesannete seas ka lepitaja rollis. Juhtivtöötajate vahel tekivad hõõrumised, mis ähvardavad kasvada tõsiseks konfliktiks. Probleemide lahendamine sõltub suuresti sellest, kui hea diplomaat suudate olla. Selles mängus olete teie võtmeisik.

Kaalude rahaline seis on stabiilne, sest üllataval kombel oskate säästa ning samas ei pea te kokkuhoiupoliitikat järgides liialt koonerdama. Kindlasti ei anna te sel aastal raha kergekäeliselt välja. Teie jaoks rahakamad kuud on november ja detsember, sel ajal on võimalik ka palgatõus.

Kodune elu kulgeb vanaviisi, sest Kaaludel pole seal aega midagi suurt ette võtta. Küll aga võib elukoha vahetus tõepoolest võimalikuks osutuda.

Isiklikus plaanis kulgeb elu kindlas rütmis, teie vahel on nii tõmmet kui ka sädet. Abielu on ideaalilähedane, te isegi vaidlete partneriga tavalisest vähem. Kui olete üksik, võite kaaslase leida jaanuaris või aprillis.

Kui teie peres on kooliskäivad lapsed, hoiate nende õpingutel silma peal. Kipute nende ja enda aega planeerima selliselt, et kõik oleks kontrolli all ning pideva tegevusega kaetud. Jätke aega puhkamiseks ning meelepäraseks tegevuseks.

Tervis on igati normis, immuunsüsteemi tõhustada leiate ise mooduse. Veebruaris võite vajada ka arstliku kontrolli läbimist.

Skorpion

Aasta kujuneb küllaltki keerukaks ja probleemiküllaseks. Kõigepealt tekib erimeelsusi ning muudatusi tööl. Takistused tulevad sealt, kust te neid oodatagi ei oska. Te pole kompromissideks valmis, lasete lendu sarkastilise sõnavara ning see teeb asja veelgi hullemaks. Võite lüüa ukse enda järelt kinni, arvestamata sellega, et uut tööd pole sel aastal kerge leida. Sellel aastal peaksite olema palju diplomaatilisem, kõiki plusse ja miinuseid hoolikalt läbi kaaluma.

Skorpionite rahaline seis on stabiilne. Te ei kuluta enda peale ülearu ning vajadusel oskate vähesega hakkama saada. Iseenesest võite raha kulutada oluliselt rohkem, sest rahaliselt on see aasta Skorpionitele üks edukamaid. Raha võib sisse tulla sealt, kust te seda oodatagi ei oska. Aasta lõpuks on teie pangakontole kogunenud kenake summa. Raha ei maksa välja laenata ka sel juhul, kui tegemist on usaldusväärse inimesega.

Kodune elu on mõjutatud tööl valitsevatest emotsioonidest, see muudab terve pere närviliseks. Kipute kõiki kamandama ning allutama oma soovidele. Samas tunnete kodu pärast muret, eriti kui teie eluase vajab tungivalt remonti. Kahjuks ei jätku teil hetkel ei vahendeid ega tahtmist olukorda veidigi parandada.

Kooselu ei rahulda teid kumbagi. Tööpinged ning halb meeleolu tulevad koju kaasa, tühistest asjadest võivad puhkeda tülid. Võimalik, et püsisuhe katkeb, mida hiljem kahetsete. Uute suhete loomiseks pole aasta soodne.

Lastega on suhted siiski head. Nad suudavad teie meeleolu tõsta oma noorusliku energiaga. Olete neid toetamas nende jaoks vajalikul hetkel. Mõnestki keerulisest olukorrast ühiselt välja tulek muudab läbisaamise veelgi paremaks, võidate täielikult nende poolehoiu. Sel aastal õpite oma lapsi paremini tundma, suureneb ka vastastikune usaldus.

Pingelisele elule vaatamata peab tervis vastu. Samas, ega Skorpion ise parema tervise heaks midagi tee. Aasta jooksul võivad mõned põletikulised protsessid siiski ravi vajada. Külastage hambaarsti! Mõnuainete ja alkoholiga tuleks piiri pidada.

Ambur

Teid ootab ees suurepärane aasta, sest külluse ja õnne planeet Jupiter liigub Amburi märgis. Loomulikult soosib ta kõiki eluvaldkondi, kui te ei hakka just millegagi liialdama.

Tööl sujub kõik plaanipäraselt, erimeelsusi ja konflikte oodata pole. Ka Ambur ise on rahulik ning suhtub oma kohustustesse vastutustundlikult. Töökaaslastega läbisaamine on hea, kolleegidena täiendate üksteist. Juhul kui teile pakutakse praegusest ambitsioonikamat ja tasuvamat tööd, tasub selle üle järele mõelda. Omad plussid ja miinused on mõlemal juhul: kas jääte või otsustate õnne proovida. Töökohavahetus sujub, sellega ei kaasne mõttetuid pingeid. On õpinguid, mis võivad teid ka Eestist kaugemale viia, kuid see ei tähenda, et teie tulevikukodu aadressiks saaks mõni välisriik.

Karjääris ootavad teid suurepärased võimalused. Teie töö väärib tunnustust kas aastapreemia või kõrge tiitli näol. Juhul kui teil on oma firma, on aasta ka selles liinis igati edukas. Noored haritud Amburid, kes alles seisavad valikute ees, teavad täpselt, millises suunas liikuda ning teevad eesmärgini jõudmiseks asjalikke otsuseid.

Üle mitme aja on teil aega kodu jaoks. Võite endale uue korteri soetada või ostate kinnisvara linna lähedale maale. Oma säästudega oskate suurepäraselt ringi käia, koguni raha säästa juhul, kui suudate hoiduda mõtlematust investeeringust.

Amburi abielu on igati ilus. Isegi lagunema kippuvat abielu on võimalik päästa, kooselu on võimalik jätkata selliselt, et üle elatud hetked ei tekita kibestumist. Pärast pikalt kestnud mõõnaperioodi löövad tunded uuesti lõkkele, armastus teie kahe vahel pole kadunud ning võimalik, et otsustate muretseda veel ühe beebi. Üksikud Amburid võivad leida elu armastuse või vähemalt silmarõõmu.

Teid köidavad tervisespordialad. Võite saavutada võistlustel suurepäraseid tulemusi. Amburite tervis on hea. Väike oht on ennast vigastada juhul, kui olete üle töötanud. Hoiduge mõtlematust riskist, samuti tuleks hulljulgust taltsutada.

Kaljukits

Aasta on täis võimalusi, eriti kui soovite karjääriredelil tõusta. Sobiv aeg ammuste plaanide elluviimiseks. Teie väärtusi osatakse vääriliselt hinnata, kui jääte õiglaseks ega muutu isekaks. Nii mõnedki Kaljukitsed võivad otsustada luua oma firma. Kui mitte varem, siis septembrikuus. Vastloodud firmat saadab majanduslik edu ning selle vilju jätkub paljudeks aastateks.

Kui mingil põhjusel on varasem haridustee pooleli jäänud, siis nüüd otsustate õpingud lõpetada. Teid ei peaks heidutama isegi asjaolu, kui viimasest loengust on möödunud enam kui kümme aastat.

Oma finantsasjad hoiate kontrolli all, nagu see on teile omane. Oskate investeerida, veidike kahtlevaks on põhjust muutuda jaanuaris ja märtsis. Nendel aegadel võiksite hoiduda laenamisest ja laenu andmisest.

Olete enesekindel ja aktiivne kõigis eluvaldkondades. Suure osa teie vabast ajast võtab kodu ja suhted vanematega. Saatuse irooniana võib tunduda see, et olles lõpetanud kodu vuntsimise, pakutakse teile võimalust uue kodu soetamiseks. Pakkumine on nii hea, et see ei jäta äraütlemise võimalust.

Järgmised kaksteist kuud võivad teie südame kiiremini põksuma panna, sest teie armuelu muutub aktiivsemaks. Juhul kui olete üksik, jõuate arusaamisele, et just nüüd on pere loomiseks õige aeg. Kaaslase otsingul olete eriti aktiivne mais, juunis ja juulis. Võite eneselegi ootamatult kohtuda selle õige ja ainukesega. Kui aga olete juba pereinimene, leiate, et teie kooselu on ideaalne ning peaaegu veatu. Neil kuudel jätkub mõnusat ühistegevust, elate nostalgias ning püsite romantikalainel. Pärast kõhklusi ja pisinääklusi saabub südamerahu ning arusaamine, kui väga on teil partneriga vedanud. Väljendage oma tundeid sõnades ja tegudes, ning kõik muutub veelgi paremaks. Kaljukitsede kooselu ega armuafäär ei katke.

Lõpuks hakkavad paljud Kaljukitsed tegelema tervisespordiga. Sel aastal teete läbi ka profülaktilise tervisekontrolli ning ilmselt on teil selle tulemustest põhjust rõõmu tunda.

Veevalaja

Erilisi muudatusi Veevalaja oma töös ja karjääris ei planeeri. Kui vaid vahest seda, et peab tööandjaga läbirääkimisi selles suunas, et saab töögraafiku paindlikumaks muuta või võimaluse töötada kodukontoris. Veevalaja töövõimet pärsib see, kui ta peab igal tööpäeval kell 9-17 büroos istuma. Edukaks kujuneb aasta nendel, kelle töö on seotud mingilgi määral sotsiaaltöö, psühholoogia või nõustamisega. Aasta soosib väikeettevõtjast Veevalajaid.

Parimaid tulemusi saavutate keelekursustel ning hotellimajanduse alal õppides. Reisimisest võlutuna on sooviksite põhitöö kõrval giidiks õppida. Reisite palju nii või teisiti. Teete seda kas üksipäini või ka koos kaaslastega, kusjuures esimest võimalust naudite rohkem.

Raha pole Veevalajale esmatähtis, sest ta tuleb omadega toime. Siiski ülemäära ja mõttetult te ei kuluta. Teie õnneks on sissetulek stabiilne ning raha tuleb ka mitmest teisest allikast – honorarid, kingitused, loteriid. Nagu Veevalajale omane, ei meeldi teile raha välja laenata.

Tähtis teema sel aastal on teie jaoks kodu ja suhted lähedastega. Üllatuste ja muudatuste planeet Uraan liigub alates 6. märtsist kuni aasta lõpuni teie kodusektoris Sõnnis. Kui tekib vajadus kodus midagi muuta, siis seda te igal juhul ka teete. Võite elamiseks valida hoopis teise kodu, ehk koguni teise linna või riigi.

Vanematega on läbisaamine võtnud varasemast parema pöörde, nad ei kipu teie elu enam korraldama ega teile partneri osas etteheiteid tegema.

Kodused ja partnerlussuhted sujuvad veatult. Olete ühel lainel ja teete kõike koos. Kui olete veel üksik, ei otsi te paaniliselt kaaslast, kui just keegi suisa teie teele ette ei satu. Veevalajale võib alati ette tulla sedagi, et teid võlutakse lihtsalt ära ning armumine toimub esimesel silmapilgul.

Tervis peab vastu, kui te seda just ise proovile ei pane. Kohati võib esineda närvilisust ja unehäireid. Tervisespordiga Veevalaja eriti tegeleda ei viitsi, kuigi just see võiks lahendada nii mõnedki probleemid.

Kalad

Aasta on täis muudatusi ja võimalusi, sest õnneplaneet Jupiter liigub teie töösektoris Amburis.

Erinevaid pakkumisi tuleb igalt poolt, iga järgmine on eelmisest huvitavam. Samas, kui te ka ise hakkate midagi kõrvalt otsima, siis kindlasti leiate südamelähedasema ja tasuvama töö. Võimalusi on küllaga. Ei tohiks ainult lihtsalt unistama jääda, tuleb ka endal tegutseda. Järgmine aasta enam selliseid võimalusi ei paku. Olenemata teie erialast on väljakutseid palju, vägagi reaalne on võimalus saada edutatud ka olemasolevas töökohas. Suhted töökaaslastega on suurepärased.

Mis puutub aga töötasusse, siis see võib olla muutlik. Eriti suuri rahalaekumisi sel aastal ette pole näha, kuid puudust te samuti ei kannata. Sel aastal olete rohkem orienteeritud töö sobivusele, mitte niivõrd töötasule.
Teie kodu on suurepärases korras ja puhas nagu alati. Kindlasti muudate midagi kasvõi interjööris, sest teie hing januneb silmale rõõmu valmistavate muudatuste järele. Kui teil on aed, siis imetlete oma kätetööd ning pingutate selle nimel, et hankida juurde üha uusi sorte ja kultuure.

Suurt naudingut ja lõõgastust pakuvad sel aastal lihtsad asjad: kaaslasega mere ääres jalutamine, lõkke juures istumine, metsas lonkimine. Riskirohked väljakutsed jätavad teid ükskõikseks.

Nii kodused kui ka partnerlussuhted on igati korras. Elukaaslasega olete hell ja romantiline, naudite teineteise lähedust. Kui olete üksik, võib õnn teile naeratada. Aasta toob teile palju armastust.

Kalade suur rõõmuallikas on tema lapsed. Tunnete uhkust nende saavutuste üle. On väike oht, et võite lapsed ära hellitada ning nendele ehk liiga palju lubada. Veidike nõudlikkust ja konkreetsust ei tee halba. Kui teie peres veel soovitud laste arv täis pole, otsustate ehk sel aastal beebi muretseda.

Tervis võib olla veidi probleemne. Tõenäoselt võivad mõned tervisehädad ilmneda augustis või septembris. Võite mõnda haigust endale ka ette kujutada. Igal juhul tasub lasta tervist arstil kontrollida, saate hingerahu tagasi. Mõnedki kaebused võivad olla tingitud suurest närvipingest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Meelelahutuseks lugeja
5 aastat tagasi

Väga huvitav ikka küll. Telesaates ütles, et Skorpionitel tuleb suurepärasealt hea aasta igas valdkonnas ja siit lugedes on ainult s*tt tulemas, nii negatiivne, no kuidas on see võimalik, et rääkis saates üht, aga kirjas on hoopiski midagi muud? Nördinud. Mitte, et nüüd elan oma elu horoskoobi järgi ja võtaks kõike tõe pähe, aga lihtsalt jäi kriipima, et kuidas nii.

HELE
5 aastat tagasi

KUULAN JUST HETKEL KA TV-S TEMA HOROSKOOPI, ON ERINEVUSI, ON!

umbluu
5 aastat tagasi

pole välistatud, tunnete uhkust, tõenäoliselt, igal juhul, pole esmatähtis, liiga palju, ei tee halba, ühel lainel, kui mitte varem, ette kujutada, võib õnn teile naeratada

Brx
5 aastat tagasi

Haha.. Sellist sama juttu olen lugenud juba, ilmselt paar aastat tagasi oli sõnasõnalt sama horoskoop

Ootame
5 aastat tagasi

Miks nii suurt lehe ruumi raisatakse sellise jama peale?

jevgeeni mannerg
5 aastat tagasi

jämejala muinasjutuvõistlusel on tihe konkurents

töötu
5 aastat tagasi

Khmm?! Ja veel tasuline artikkel ka!
Kas keegi selgitaks, kuidas saab teatud taevakehade seis päikese suhtes mõjutada inimese raha-, armu-, töö-, ja muid tegemisi? Noh et konkreetselt, kust lähtub ning kuidas mõjutab meid vastav impulss või energiavoog vms?
Näiteks, kas mõnel planeedil istuvad rohelised mehikesed, kel pole muud teha, kui oodata päikese liikumist amburi tähemärki, et telepaatilisel teel sundida Madist oma võlga ära maksma, või hoopiski Jaanikat ära armuma oma ülemusesse? Kas nii?
Või siis ikkagi kuidas?

juss
5 aastat tagasi
Reply to  töötu

Õndsad on vaimust vaesed!