Simple Expressi asemel tulevad Tallinna–Haapsalu liinile Lux Expressi bussid

BNS

Foto: arhiiv
Lux Express. Foto arhiiv

Mootor Gruppi kuuluv bussifirma Lux Express Estonia AS asendab jaanuarist Tallinna–Haapsalu liini praegused kuus Simple Express väljumist Lux Expressi bussidega.

Seni teenindasid Tallinna–Haapsalu liinil (kokku kümme väljumist) nii Lux Expressi kui ka Simple Expressi bussid, kuid uuest aastast sõidutavad reisijaid neil väljumistel vaid Lux Expressi bussid, teatas bussifirma.

Uuest aastast alustab Lux Express Tallinna–Haapsalu liinil ka sõidupiletite dünaamilist hinnastamist.

“Dünaamilise hinnastamise puhul saavad varajased ostjad oma pileti internetist kõige soodsama hinnaga. Nõudluse ja täituvuse kasvades aga kasvab ka pileti hind,” ütles Lux Expressi kommertsjuht Märt Sibrik. Tema sõnul on dünaamiline piletihind hästi vastu võetud nii Tartu, Pärnu, Narva kui ka Kuressaare liinidel.

Kui seni maksis Lux Expressi täispilet Tallinna–Haapsalu liinil 8 eurot, siis uuest aastast on internetist võimalik soetada pilet varakult alates 2 eurost ning nõudluse kasvades kerkib hind 9 euroni.

Sibrik märkis, et uuest aastast Tallinna ja Haapsalu vahel 10 väljumist teenindav Lux Express plaanib lähiajal sõiduplaani liinil veelgi tihedamaks muuta.

Alates 1. jaanuarist väljuvad Lux Expressi bussid Tallinnast Haapsallu kell 10.00, 11.15, 13.30, 15.15 ja 18.30 ning Haapsalust Tallinnasse kell 06.30, 12.15, 13.30, 16.15 ja 17.30.

AS Lux Express Estonia opereerib Lux Expressi ja Simple Expressi kaubamärgi all sõitvate regulaarbussiliinidega Baltimades ja selle lähiümbruses. Ettevõte on Hugo Osula Mootor Grupi tütarfirma.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
mmm
6 aastat tagasi

Mis vanal süsteemil viga oli? Milleks need hiigelsuured Lux bussid? Ah jaa, teenuse uuendamise varjus saab ju hinda tõsta. Nn “dünaamilise hinnastamise” juures on odavad vaid paar esimest piletit.