Supikatlaga koguti ukraina põgenike heaks üle 5000 euro

Elen Freivald

elen@le.ee

Umbes pool tuhat inimest soovis ukrainapäraseid toite proovida. Foto: Elen Freivald

Umbes pool tuhat inimest soovis ukrainapäraseid toite proovida. Foto: Elen Freivald

Laupäeval Kodaniketorni juures korraldatud ettevõtmisega „Boršikatel Ukraina heaks“ koguti Läänemaal viibivate ukrainlaste abistamiseks üle 5000 euro.

Ettevõtmise eesmärk oli pakkuda ukrainapäraseid roogi ja koguda raha, mis MTÜ Läänemaa Abikassa kaudu läheb Ukrainast Läänemaale jõudnud põgenike abistamiseks. „Kogusime üle 5000 euro. Haapsalu inimesed olid imetoredad. Praegu on kõige rohkem vaja aidata Läänemaal viibivaid ukraina peresid,“ ütles idee algataja, Altmõisa perenaine Meeli Lokk.

Pakutavatel toitudel ei olnud määratud hinda, vaid igaüks sai teha annetuse. „Arvasin kohe algul, et see on kõige parem viis ja see toimiski väga hästi, kogumiskastis oli palju 50euroseid rahatähti. Enamik olid viieeurosed – aga nii saavad väikestest asjadest suured,“ ütles Lokk.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Pluuto
2 aastat tagasi

Kuidas oleks oma linna väikest pensioni saavatele koguda kütuselisa, ravimitelisa, elektriarvetele tuge…? Koguda midagi teiste rahakotist polegi nagu muud kui enda reklaam ?

Kah läänlane
2 aastat tagasi
Reply to  Pluuto

Tahaks näha, kus linnavalitsuse panus linna elanike elujärje parandamiseks!