Vastasrind soovib Lääne-Nigula volikogu aseesimehe valimise vaidlustada

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee


Lääne-Nigula volikogu aseesimeheks kandideerinud Laine Belovasi nõusolek saadi telefonitsi. Volikogu esimees Neeme Suur lasi vestlust kuulata ka volikoguliikmeil. Foto: Urmas Lauri

Lääne-Nigula volikogu valis reedel Kullamaal toimunud istungil volikogu aseesimeheks võimuliitu kuuluva Laine Belovasi, vastasrind soovib otsuse vaidlustada, sest nende arvates rikuti valimisel protseduurireegleid.

Et Laine Belovas istungil ei osalenud, saadi nii tema kandideerimisnõusolek kui ka vastused küsimustele Abu Dhabist telefonitsi.

„Kust ma tean, et telefonis räägib Laine Belovas,“ küsis Reformierakonna nimekirjas volikokku pääsenud Marek Topper istungil. Volikogu ei lasknud end küsimusest häirida ning lasi volinikel hääletamisega alustada.

Valimisliidu Ühinenud Kogukonnad ridades kandideerinud Laine Belovasi volikogu aseesimeheks saamise poolt oli 17 volikoguliiget, vastasrinda kuuluva ekrelase Hardi Rehkalti poolt oli toona kuus saadikut.

Rehkalti sõnul on vastasrinnal tõsine plaan aseesimehe valimine vaidlustada. „Põhimõtteliselt on kondikava koos,“ kinnitas Rehkalt.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments