Hiiumaa liini liiklus on taastatud, parvlaev Leiger väljub kell 11.30 Rohukülast

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Parvlaev Leiger. Foto: Urmas Lauri

TS Laevad teatas, et parvlaeva Leiger tehniline rike on kõrvaldatud. Järgmised väljumised toimuvad kell 11.30 ja 13.00 Rohukülast ning kell 11.30 ja 13.00 Heltermaalt.

Liini teenindavad parvlaevad Tiiu ja Leiger. Päeva edasine laevaliiklus on sõidugraafikujärgne.

Parvlaeva Leiger tehnilise rikke tõttu oli täna hommikupoolikul parvlaevaliiklus Heltermaa-Rohuküla liinil seiskunud. Tühistati reisid kell 6.30 ja kell 10.00 Rohukülast ning kell 8.30 Heltermaalt. Kell 6.30 väljunud reis Heltermaalt suundus tagasi Heltermaale.

TS Laevad juhatuse liikme- laevandusvaldkonna juhi Mart Logi sõnul oli parvlaeval Leiger ühe käituri elektrisüsteemi rike, mis ei võimaldanud laeval kai äärest liikuda.

Rohuküla sadamas on ainult üks kai, kus uutel parvlaevadel on võimalik silduda ja sõidukeid maha- ja peale laadida.

Parvlaev Tiiu väljus kell 6.30 Heltermaalt, aga kaikoha puuduse tõttu Rohukülas ei olnud parvlaeval Tiiu võimalik Rohukülas silduda. „Pärast paar tundi merel ootamist, otsustasime siiski parvlaeva Tiiu tagasi Heltermaale saata pardal olevate reisijate heaoluga arvestades,“ selgitas Loik.

TS Laevad tegi ka ettevalmistusi, et vajadusel saata liinile parvlaev Regula.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments