Saaremaa vallajuhid hakkavad teenima 3800 eurot kuus

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Saaremaa omavalitsused enne haldusreformi.
Vallajuhid hakkavad teenima 3800 eurot kuus, kirjutas Saarte Hääl.

Saaremaa vallavanem ja volikogu esimees hakkavad eelnõu kohaselt teenima 3800-eurost kuupalka, abivallavanemate igakuine sissetulek on aga 2900 eurot.

“Need numbrid on Saaremaa tingimustes kindlasti väärikad ja arvestades, et meil on nüüd ainult üks vald, ootused vallajuhtide suhtes ja nende töökoormus suur, siis arvati, et sellised palgad võiksid olla,” ütles Saarte Häälele volikogu liige Jaanus Tamkivi Reformierakonnast.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
külavolinik
6 aastat tagasi

sama suur vastutus nagu sm. breznevil vanasti ja 10 korda rohkem saab kui penskar, kas vallasaks sööb ka 10 korda rohkem, vaevalt, tal pole ju aega , töökoormus pidavat nii suur olema, et võib isegi nälga surra

arvaja
6 aastat tagasi

absurd. Pange tähele, haapsalu vürstiriigi juhid hakkavad kohe oma megavastutust põhjendama ja sama suurt palka endale kirjutama. Nüüd ka haapsalus abilinnapeade armee samas suuruses kui tartu linnas.