Lääne-Nigula sotse huvitab volikogu esimehe koht

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Neeme Suur. Arvo Tarmula foto

Neeme Suur, sotside esinumber Lääne-Nigula vallas, kohtub koalitsiooniläbirääkimisteks Mikk Lõhmusega täna kell 14.

„Sotsid ja valimisliit on väljendanud koostöövalmidust ka varem. Üksikuid jutuajamise sel teemal on peetud ka enne,” ütles Suur Lääne Elule.

Kui laiapõhjaline koalitsioon sünnib, võiks sotse Neeme Suure sõnul huvitada volikogu esimehe koht. Kui tulevase Lääne-Nigula valla vanem on kokkuleppe järgi Mikk Lõhmus, siis volikogu esimehe koha võiks valimisliit ka käest ära anda. Lääne-Nigula Reformierakonna esinumber Marek Topper on öelnud, et neid volikogu esimehe koht ei huvita.

„Volikogu esimehe koht ei ole asi iseeneses. Koalitsiooniläbirääkimised pole ostu-müügi tehing. Kui aga see, mis on selle koha ümber, on okei, siis muidugi, me tehame seda kohta,” ütles Suur Lääne Elule.

Mikk Lõhmus kohtub täna laiapõhjalise koalitsiooni loomiseks kõigi jõududega, kes pääsesid Lääne-Nigula volikokku. Koalitsoonilepe peaks sündima täna õhtuks või homme hommikuks.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
valija
6 aastat tagasi

Milleks veised sinnna Tagalahe äärde hr Sukles? Palju mõttekam on saada Eeslahe äärne puhtaks, kus ka rahvas liigub. Aastaid tagasi mitme aasta vältel niitis Haapsalu Haljastus Paralepas roogu, et rannaalast saaks roheala. Kulutati hulga raha ja aega, nüüd jälle roostik vohab. Oli selle Linnahooldus OÜ moodustamisel mõtet, kui ta oma ülesannetega toime ei tule ja ropult sööb nüüd maksumaksja raha?

2. kodanik
6 aastat tagasi
Reply to  valija

Täpselt teemasse! :))

Termiit
6 aastat tagasi

Tegelikult huvitab suurt mis iganes koht, peamine on et raha jookseks.

To ei saa aru
6 aastat tagasi
Reply to  Termiit

Mitte Mikk Lõhmus ei kohtu Neeme Suurega, vaid komisjon, milles on ka Mikk Lõhmus üks osaleja ja sotside poolne delegatsioon,kes pole veel teada