Hardi Rehkalt: valmisolek koalitsiooni luua on olemas

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Lääne-Nigula EKRE esinumber Hardi Rehkalt ütles pärast kohtumist Mikk Lõhmusega, et koalitsioon pole EKREle eesmärk omaette. Urmas Lauri foto

Täna terve päeva koalitsiooniläbirääkimisi pidav Lääne-Nigula VL Ühinenud Kogukonnad (esinumber Mikk Lõhmus) kohtus esimesena EKRE esinumbri Hardi Rehkaltiga.

“Valmisoleks koalitsiooni luua on olemas, aga millega asi lõpeb, seda ei tea,” ütles Rehkalt Lääne Elule pärast kohtumist.

Kas koalitsioon sünnib või mitte, seda Rehkalti sõnul koosolekul kokku ei lepitud.

„Meie oleme valmis, aga see pole meile esmärk omaette. Öeldakse ju, et saatan peitub detailides, aga ma ei oska praegu öelda, missugune koalitsioonilepingu detail võiks komistuskiviks saada,” ütles Rehkalt. Uut koosoleku aega kokku ei lepitud.

Rehkalti sõnul pole EKRE ja Ühinenud Kogukondade programmides suuri erinevusi.

„Enne valimisi rääkisime kõik üsna sarnast juttu,” ütles Rehkalt.

Ühinenud Kogukonnad Mikk Lõhmuse isikus peab täna koalitsiooniläbirääkimisi kõigi Lääne-Nigula volikokku saanud jõududega: peale EKRE veel Reformierakonna ja sotsiaaldemokraatidega.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Maks
6 aastat tagasi

Hardi on asjalik mees