Päästeamet: kutsuge korstnapühkija!

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee


Korstnapühkija. Foto: Urmas Lauri

Lääne päästekeskus tuletab meelde, on viimane aeg lasta küttekehad üle kontrollida ja vajadusel korstnapühkija kutsuda.

Esimesed miinuskraadid olid täna öösel ja ilmateate järgi tuleb neid ka järgnevatel öödel. Kodud muutuvad ilma kütteta jahedateks ja loomulik on, et hakatakse küttekehasid kasutama.

“Palun olge veendunud, et süsteemid on puhtad ja ei tekita teile suurt muret tahmapõlengu või sootuks kodu põlemisena. Kui vihma ei saja ja suurt tuult ei ole, käige korra kasvõi ise katusel ära ning tehke luuret, millises seisus korsten on. Millises olukorras on küttesüsteemid seestpoolt saate uurida iga ilmaga enne, kui süütate tule,” edastas Lääne päästekeskuse kommunikatsioonijuht Kristi Kais.

Kui olukord tundub kehv, tuleb asja vaatama kutsuda korstnapühkija.

“Soovides olla kindel puhastustööde kvaliteedis ja põhjalikkuses, kutsuge kindlasti kutsetunnistusega mees, kes annab teile ka tehtud tööde osas akti. Ärge unustage ka oma eakaid vanemaid, naabreid, sõpru, kes ilmselgelt vajavad selles osas kõrvalist abi,” lisas Kais.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Korstnapühkija Tallinnas
5 aastat tagasi

Korstnapühkija soovitame kutsuda juba suvel kui mitu kuud on aega veel kütteperioodi alguseni. Kui korstnapühkija leiab, et vaja on teostada remonttöid siis on selleks tugev ajavaru ning sügisel ei pea muretsema, et kütmist peab alustama katkiste kütteseadmetega. http://www.korstnapuhkijatallinnas.ee/