Tarbijakaitse hoiatab palmtek.ee veebipoe eest

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Tarbijakaitseamet teatas, et on saanud rohkelt pöördumisi seoses tehnikakaupu müüva veebipoe palmtek.ee tehtud ostudega, amet soovitab enne sellest veebipoest ostu tegemist kaaluda teisi võimalusi.

Tarbijakaitseameti teatel näitavad pöördumised, et veebipoodi palmtek.ee pidaval ettevõttel ARB Trade OÜ on probleeme – tarbijad ei ole kaupa ette nähtud tähtaja jooksul kätte saanud ja lepingust taganemise õiguse kasutamisel on viibinud ka ostusumma tagastamine. Lisaks on ka kaebusi toodete kvaliteedi osas.

Samuti on ARB Trade OÜ kantud tarbijavaidluste komisjoni otsuseid mittetäitnud ettevõtete nimekirja, kuna pole täitnud toote asendamise või parandamise nõudeid.

Amet soovitab tarbijatel nende enda majandushuve silmas pidades arvestada eeltoodud asjaoludega ja kaaluda enne ostuotsuse tegemist teisi alternatiive.

Veebipood palmtek.ee müüb sportimise ja liikumisega seotud tehnikakaupu, nagu näiteks navigatsiooniseadmed, spordikellad, -kompuutrid ja aktiivsusmonitorid.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments