Lääne Elu paberleht neljapäeval, 12. oktoobril

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Linnafirma juht teenib linnapeast rohkem

Munitsipaalfirma Haapsalu Linnamajanduse jagamise järel kahekordistus linnafirmade juhtimiskulu, kuigi ettevõtete käive pole kasvanud.
2016 oli Haapsalu Linnamajanduse juhi Urmas Koppe töötasu keskmiselt 2989 eurot, Haapsalu linnapea Urmas Sukles teenis kuus 2153 eurot.

Kas kooseluseadus tuleks tühistada?

Kooseluseadus lööb Haapsalu linnapea kandidaadid kahte lehte, ühed pooldavad tühistamist, teised mitte.

Peeter Vikman, Toomas Vallimäe ja Merle Mäesalu on kooseluseaduse tühistamise poolt, Lauri Luik ja Kaido Sipelgas tühistamise vastu. Urmas Sukles meilile ega telefonile ei vastanud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
nadinunnadi
6 aastat tagasi

Arutlevad kooseluseaduse tühistamist,kui see ei ole nende võimuseski.

Heinz
6 aastat tagasi

Vabandust, Linnamajandus AS ja Linnahooldus OÜ::::

Heinz
6 aastat tagasi

Linnapea, ehk jagad valijatele selgust, miks on kahe linna äriettevõtte – Linnahooldus AS-i ja Linnahooldus OÜ juhtide palgad suuremad, kui linnapea palk? Miks oli vaja ikkagi kahte firmat moodustada, kui midagi pole muutunud, pigem halvemaks ja palju kulukamaks läinud. 2015. aasta aprillis LE kirjutas, et Lõps valiti linnahooldust juhtima kahe kandidaadi seast just seetõttu, et soovis väiksemat palka, võrdselt aselinnapea omaga ja mis tegelikult toimus? Linnapea ehk vastate?

Sass1.
6 aastat tagasi

Urmas Suklese arvamust tahaks ikka teada, ja nüüd on ta
kadunud. Laupäevane Lääne Elu on viimane piir.

Tea
6 aastat tagasi

Selleks ju kaks munitsipaalfirmat loodigi, et võimalikult palju maksumaksja raha saaks omade jopede taskusse suunata. Ühtlasi võeti jõu ja kavalusega ära lepingud firmadelt, kes eelnevalt osutasid teenust odavamalt ja kvaliteetsemalt kui need puukmoodustised. Mudalinna mudamaadlus koos jala tahapanemisega. Hurraa, seltsimehed – kõik valima!