Üleilmsel kutsemeistrivõistlusel esindab Eestit kaks Läänemaa noort

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

15. oktoobril Araabia Ühendemiraatides Abu Dhabis algavatel ülemaailmsetel noorte kutsemeistrivõistlustel WorldSkills 2017 esindavad Eestit viiel võistlusalal seitse noort meistrit, nende hulgas Läänemaalt pärit Arnold Kuusklaid ja Jürgen Alekand. Arnold on lõpetanud Haapsalu gümnaasiumi ning Jürgen Taebla gümnaasiumi.

Eesti esindusvõistkonna koosseis:
Jürgen Alekand ja Arnold Kuusklaid (Tallinna tööstushariduskeskus) – mehhatroonika paarisvõistlus
Alisa Larina (Tallinna ehituskool) – ehitusviimistlus
Mairold Mänd ja Erik Rüütel (Räpina aianduskool) – maastikuehituse paarisvõistlus
Jaanus Steinfeldt (Tallinna ehituskool) – plaatimine
Erik Tammeleht (Pärnumaa kutsehariduskeskus) – restoraniteenindus

44. WorldSkillsi võistlused toimuvad 15.–18. oktoobrini Abu Dhabi riiklikus messikeskuses (ADNEC), kus 51 võistlusalal osaleb 1256 noort ligi 60 riigist üle maailma. WorldSkills 2017 avatakse laupäeval, 14. oktoobril ning parimaid autasustatakse võistluste lõputseremoonial neljapäeval, 19. oktoobril.

Eesti võistlejad osalevad ülemaailmsetel kutsemeistrivõistlustel WorldSkills kuuendat korda ning on seni koju toonud kuus kutsemeisterlikkuse medalit (Medallion of Excellence).

Eesti esindusvõistkond stardib Abu Dhabisse kolmapäeva, 11. oktoobri varahommikul ning naaseb WorldSkillsilt laupäeval, 21. oktoobril.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments