Scooter tuleb Haapsallu esinema

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Scooter. Foto: arhiiv

Scooteri solist H. P. Baxxter. Foto kontserdikorraldaja

Tuleval aastal teist korda peetava Haapsalu jaanitulefestivali peaesineja on Saksa tehnobänd Scooter.

Lavasõu poolest tuntud Scooter esineb linnuses ligi 100-tonnise valgus- ja helipargiga, kaasates suured LED-ekraanid ja ohtralt püroefekte, lubas festivali pressiesindaja Reno Hekkonens.

Scooter on juba viimased 25 aastat olnud tantsumuusika suur staar ning andud välja 19 albumit, mida on saatnud suur müügi- ja raadioedu. Artist on loonud muusikat hardcore, hardstyle, jumpstyle, hands up, electro- ja trance-i vallas.

Tehno- ja tantsumuusika legend on enim tuntud oma suurhittide “Fire”, “How Much is the Fish”, “Maria”, “4 am”, “Bora, Bora, Bora” ja “Hyper, Hyper” järgi.

Augustis andis Scooter soolokontserdi Tallinna Lauluväljakul.

Haapsalu Jaanituli 2018 toob Haapsalu lossihoovi ka palju Eesti tippartiste – sellekohane programm on kinnitamisel, vahendas Hekkonens.

Esimesed 500 festivali passi on alates 4. oktoobrist müügis ülisoodsa hinnaga 25 eurot kõigis Piletilevi müügipunktides üle Eesti.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
vaatleja
6 aastat tagasi

Ah, et Scooter oli see, kes Krimmis esines.