Kehtestati detailplaneering

Kylaline

info@le.ee

Haapsalu linnavalitsus teatab, et 29.09.2017. a Haapsalu linnavolikogu otsusega 259 kehtestati Sadama tn 22, 22a, 24, 24a kruntide detailplaneering
Haapsalu linnas.
Planeeringuga kavandati kruntide liitmine üheks ärimaakrundiks pindalaga 8138 m2. Planeeritud krundile on määratud ehitusõigus ja hoonestustingimused kuni 3korruselise ärihoone (restorani-, spaa- ja hotellikompleks) püstitamiseks. Praegune Pelzeri villa säilitatakse ja kahekorruseline hotelliosa lammutatakse.
Hoonete lubatud suurim ehitisealune pind on 3400 m2, hoonete lubatud maksimaalne kõrgus 11 m. Planeeringuga on piiritletud hoonestusala, lahendatud krundisisene parkimine (70 kohta), määratud heakorra, haljastuse põhimõtted ja tehnovõrkude võimalikud asukohad. Krundile ei ole ette nähtud piiret, kaldaala on avatud.
Kehtestatud planeeringuga muudetakse Haapsalu linna üldplaneeringut: hoonestuse lubatud korruselisust suurendati kolmeni. Planeeringu koostas projekteerimisbüroo OÜ Rein Murula Arhitektuuribüroo.

Haapsalu linnavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments