Varbla endine vallavanem astus EKREst välja

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Sivar Tõnisson. Foto: Urmas Lauri

Sivar Tõnisson. Urmas Lauri foto

EKRE volitatud esindaja Meelis Malk tegi esildise, et Varbla endine vallaavnem Sivar Tõnisson erakonnast välja arvataks. Tõnisson kandideerib valimistel Lääneranna valimisliidu nimekirjas EKRE nimekirja vastu. Paar päeva pärast esildise tegemist astus Tõnisson ise erakonnast välja.

Oma sõnul pole Tõnisson kunagi EKREsse astunudki. „Kuulun nende hulka, kes ühel heal päeval avastasid, et on EKRE liikmed,” ütles Tõnisson.

Tõnisson kuulus Rahvaliitu, mis aastal 2012 ühines EKREga, ja arvati automaatselt EKRE liikmete hulka, kuid ühtegi teavitust ta selle kohta ei saanud. Kui 2017. aasta valimised hakkasid lähenema, mainis keegi Tõnissonile, et too on EKRE liige. Septembri alguses astus Tõnisson erakonnast välja. Tõnissoni sõnul muudab kogu loo veel kurisoossemaks, et ta astus omal ajal välja ka Rahvaliidust.

„Ilmselt ei jõutud mind nimekirjast kustutada ja nii see läks,” ütles Tõnisson.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Janari
6 aastat tagasi

Lõpuks ometi!