Sukles ei ilmunud Haapsalu linnapea kandidaatide debatile

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

dav

Täna õhtul kell 6 algas Altmõisa külalistemaja suures saalis Haapsalu linnapea kandidaatide debatt, kus kohal olid viis linnapeakandidaati, kuid kuuendat mitte.

Haapsalu linnapea Urmas Suklest asendas aselinnapea Kaja Rootare.

Debatti juhtis ettevõtja ja ajakirjanik Peep Kala, kes juhib Puise külaseltsi. Osalesid sots Kaido Sipelgas, Meie Inimeste linnapeakandidaat Merle Mäesalu, Lauri Luik Reformierakonnast ja Toomas Vallimäe EKREst ning keskerakondlane Peeter Vikman.

Külalistemaja saalis oli koos väitlejate poolehoidjatega ligi 50 inimest.

Sukles ütles Lääne Elule, et on puhkusel välismaal. Kus? „Nii kaugel, et Altmõisa ei saanud tulla,” kostus vastuseks.

Täiendatud Urmas Suklese kommentaariga 8. septembril kell 11.51

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
47 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Küsimusele
6 aastat tagasi

Linna koduleht on oma arengus takerdunud päris aegade hämarusse. Aga, eks arupärimisi saab teha ka ise, või läbi oma saadiku.

Küsimus
6 aastat tagasi

Kunagi oli linnavalitsuse kodulehel ka selline rubriik, kus linnakodanik sai küsida ja linnaametnik pidi siis ka vastama. Ma ei tea miks see ühtäkki ära kadus ja nüüd peavad linnakodanikud oma küsimustega risustama LE kommentaariumi. Jääb arvata, et linnasaksad pelgasid lihtsalt oma kodulehel seda rubriiki, kuna enamus küsimusi oli suunatud konkreetsele inimesele, nüüd LE lehel ilmuvatele küsimustele vastavad saksalt suva järgi – tahan vastan, ei taha ei vasta. Ja sellest mugavusest jäävadki paljud küsimused õhku. Linnakodanikud nurisevad pidevalt, aga midagi pole muutunud seesuguste linnaametnike mõttemaailmas. Kaua võib? Plats puhtaks 15. oktoobrist!

Vladimir+Kaljo
6 aastat tagasi

Oma osast jäid ilma väikelapsed. Põevad vargad, mina olen järjekindel loll.

Vladimir+Kaljo
6 aastat tagasi

Ega varaste vastu järjekindluseta saa. Eriti laste tagant varastajate.

uudistekünnis
6 aastat tagasi
Reply to  Vladimir+Kaljo

Tundub, et sulle tehti õudsalt liiga-jäid vist oma osast ilma. Miks sa muidu nii hirmsasti põed.

Anonüümne
6 aastat tagasi

Loll, aga järjekindel. Kas sind ei võetud rühma vastu vä?

Vladimir+Kaljo
6 aastat tagasi

Paistab, et hr.Suklese püksid on pr.Tähe jalas. Vastust küsimusele peab mujalt nõutama. Panen ka lingi, mida hr.Sukles pelgab:http://www.haapsalu.ee/lasteaiad “Väikeste hoid Päikesejänkus”. Äkki Andrus Karnau uurib. Kindlalt uudistekünnist ületav lugu tuleb.

Kustas
6 aastat tagasi

Sukles armastab tripsutada, nii hilja õhtul kui see debatt oli, oli ta juba joobes ja vaatas heldinult lahinguväljale saadetud Kaja Rootare väljaastet ja limpsis šoti viskit. Küll on hea kui vasallid töö ära teevad, plusspunkt Suklesele.

okeiii
6 aastat tagasi

>D

Jäme
6 aastat tagasi

Jube pohmell on. Lossipargi juures on joogikoht kust tuleb puhast vett, kas mõni partei võiks teha nii, et sealt kraanist tuleks laupäeva hommikuti longerot või siis äärmisel juhul kurgisoolvett??

Lugenu
6 aastat tagasi

Õige, erakonna kandidaat. Sukles pole erakonna, ega kandidaat.