Kaks roolijoodikut said karistada

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Politseilogo

Kohus karistas kaht roolijoodikut tingimisi vangistuse ja juhilubade äravõtuga. Politsei tabas purjus L.S. Haapsalus 13. mail kella kümne ajal õhtul Peugeot 107 roolis. Ekspertiisiakti järgi oli naisel kriminaalne joove ehk veres oli etanooli 1,96 mg/g. Pärnu maakohtu Haapsalu kohtumajas 16. augustil sõlmitud kokkuleppe järgi sai S. karistada tingimisi viiekuulise vangistusega, ta jäi viieks kuuks juhiloata ning peab tasuma riigikassasse 863 eurot sunniraha ja kohtukulusid.

Joobes I. P. sõitis oma Mitsubishi Outlanderiga 10. juulil kella üheksa ajal õhtul Taebla alevikus tagant otsa Honda CRV-le. Tema hingeõhus oli alkoholi vähemalt 0,76 mg/l. Seda oli üks sajandik rohkem kui kriminaalkaristuse mõõt. Pärnu maakohtu Haapsalu kohtumajas 16. augustil sõlmitud kokkuleppe järgi sai P. karistada tingimisi kolmekuulise vangistusega, ta jäi juhiloata kolmeks kuuks ning peab tasuma riigikassasse 816 eurot sunniraha ja kohtukulusid.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Anonüümne
6 aastat tagasi

selleks on salastatud et on kellegi sõbrad sugulased toimetusest

Sass1.
6 aastat tagasi

Kui roolijoodikute nimed on salastatud, siis miks nende
autode nimed on peensusteni välja toodud? No vot
ei saa aru.