Galerii: noored keelpillimängijad lõpetasid suvelaagri kontserdiga Haapsalu kuursaalis

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 17

23. korda toimuv keelpillimängijate suvekursus tõi Vormsi saarele juba kolmandat aastat üheskoos musitseerima noori muusikuid mitmetest Eesti muusikakoolidest.

Rumpo Mäe talu andis peavarju ja Vormsi kool harjutamisruume 36 osalisele. Lisaks Haapsalu ja Lihula muusikakoolide lastele oli laagrilisi Emmastest, Käinast, Võrust, Tallinnast ja Jõhvist.

Kolmandat aastat oli kursuse tšelloõpetajaks Sanna-Kaisa Ruoppa Soomest ja seekord tõi ta kaasa ka kaks noort muusikut – niisiis on kursus taas rahvusvaheline.

Viis päeva kestev laager oli töine, vaheldumisi suur töö ja parasjagu puhkust, kuid noored olid täis energiat ja lusti.

24. augustil anti kontsert Vormsi seltsimajas, kursuse lõppkontsert toimus täna Haapsalu kuursaalis.

Orkestrit dirigeeris Lehari Kaustel, ansambleid juhendasid Sanna-Kaisa Ruoppa, Taimi Kopli ja Ingrid Arro.

Fotod Haapsalu kuursaalist: Arvo Tarmula

Keelpillimängijate suvekool 1 Keelpillimängijate suvekool 2 Keelpillimängijate suvekool 3 Keelpillimängijate suvekool 4 Keelpillimängijate suvekool 5 Keelpillimängijate suvekool 6 Keelpillimängijate suvekool 7 Keelpillimängijate suvekool 8 Keelpillimängijate suvekool 9 Keelpillimängijate suvekool 10 Keelpillimängijate suvekool 11 Keelpillimängijate suvekool 12 Keelpillimängijate suvekool 13 Keelpillimängijate suvekool 14 Keelpillimängijate suvekool 15 Keelpillimängijate suvekool 16 Keelpillimängijate suvekool 17

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments