Haapsalu elustiili maraton kutsub osalema

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

elustiili14

Mullusest elustiili maratonist võttis osa 350 inimest pluss 42 kontrollpunktis tegutsenud korraldajad. Foto: Arvo Tarmula

 

Pühapäeval on kõik oodatud Haapsalu 4. elustiili maratonile, kus läbitakse 42 km asemel 42 elustiilipunkti.

Maratonile võib tulla jalgsi või ka rattaga. Punkte saab näiteks enese merre kastmise eest (korraldab Haapsalu talisupluskeskus), Läänemaa-teemalistele küsimustele vastamise eest (turismiinfokeskus), väikesel viigil SUP-lauaga sõitmise eest jne.

Eelmisel aastal osales 350 inimest. 42 punkti läbinuid oli üle 50. Kõigi punktide läbimine ei ole korraldaja Ülle Lassi sõnul eesmärk – peamine on, et inimesed tuleksid kodust välja. „Mõni leiab uue hobi, mõni sõbra,” ütles Lass.

Maraton algab kell 12 Haapsalu staadionil, lõpetamine toimub samas kell 16. Vähemalt pooled punktid läbinud osalejate vahel loositakse välja peaauhind tasakaaluliikur.

Kontrollpunktidega kaardi leiab Facebookist elustiili maratoni lehelt.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kodanik
6 aastat tagasi

Kes seal näoraamatus sul vanusepiirangust kinni peab? Lapsevanemad juba varakult õpetavad lapsi valetama ja susserdama. Esimese klassi lastel kõigil facebook olemas.

Imelik/persona+non+grata
6 aastat tagasi

Ma oleks “käsi” (kui vanusepiirangut ei eksisteeri). Näguderaamat on aga antud juhul välistatud.

Kertu
6 aastat tagasi

Lisan igaks juhuks, et talisupluskeskuses saab punkti kirja ka ilma vette minemata. 🙂