Palivere kooli direktoriks sai Karin Rand

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Palivere põhikool leidis uue direktori teisel katsel, kui komisjon kiitis heaks Haapsalu Vikerkaare lasteaia õpetaja Karin Ranna kandidatuuri.

„Konkursile tuli mitu avaldust. Nõuded olid neil täidetud ja nad käisid ka vestlusvoorus, aga sobivat me ei leidnud,” ütles kooli direktori valimise komisjoni liige Kristi Kivipuur.

„Pikendasime konkurssi. Siis laekus üks avaldus, Karin Rannalt,” ütles ta.

Komisjonile meeldis Ranna julgus muudatusteks ja hea klapp Palivere õpetajatega. „Karin Rand võttis seda haridusmaastiku uue väljakutsena,” ütles Kivipuur.

Haapsalus lasteaias töötanud Karin Ranna sõnul nõudis päris palju julgust, et kandideerida kooli direktoriks, eriti kui oli teada, et esimese vooru kandidaatide seast komisjon sobivat direktorit ei leidnud. „Otsustasin siiski väljakutse vastu võtta,” ütles ta.

„Palivere kool on väga hea mainega. Soovin seda mainet hoida, aga ühtlasi minna muutustega kaasa. Kollektiiv on väga toetav, ma arvan, et koostöös saame sellega hakkama,” ütles Rand.

Palivere põhikooli 25 aastat juhtinud Tõnis Peikel otsustas tervislikel põhjustel ameti maha panna 1. juulil.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Arvos
6 aastat tagasi

irw kodanik. Esimene põgus kohtumine ja tundus olevat tore ja asjalik inimene. Suli moodi kindlasti mitte.

kodanik
6 aastat tagasi

Oih vabandus, postitus kukkus valesse kohta. Karinile jõudu kooli juhtimisel!

kodanik
6 aastat tagasi

Uskumatu, kuhu sulid pääsevad!!!