Lääne Elu paberleht teisipäeval, 15. augustil

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

lel1508001

 

Viiekordne olümpiavõitja Kairit Olenko lõpetab karjääri

Haapsalust pärit kergejõustiklane Kairit Olenko, kes on viiekordne kurtide olümpiavõitja, teatas möödunud nädalal, et tõmbab sportlaselule joone alla.

Mäesalu pärib Vikmanilt kõnniteede kohta aru

Haapsalu linnavolini Merle Mäesalu saatis aselinnapea Peeter Vikmanile arupärimise, kus tahab teada, kuidas on korraldatud töö ja jaotatud tööülesanded ning vastutus linnavalitsuse ja Haapsalu Linnahoolduse OÜ vahel Haapsalu linna kõnniteede korrashoiu tagamisel.
 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
31 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Leetu !
6 aastat tagasi

Ega me Leedus ei ela, et kõnniteed oleks korras.

Arnold
6 aastat tagasi

Viigimees ! Loomulikult vajab Haapsalu oma inimesi. Seni pole kandidaatide hulgas võõraid näinud.

eelmisele
6 aastat tagasi

sissekirjutus

to eelmisele
6 aastat tagasi
Reply to  eelmisele

Mida sa sogad? Mis sissekirjutusest sa linnapea puhul räägid? Tee endale selgeks, et valimistel valitakse volikogu ja volikogu peab tegema hiljem valiku omavalitsusjuhi suhtes. Volikogu võib korraldada ka avaliku konkursi selle ametikoha täimiseks ja miks ei või siis Neeme Suur kandideerida, aga on ka teisi variante..

Viigimees
6 aastat tagasi
Reply to  to eelmisele

On teisi variante. Haapsalu vajab oma inimesi!

Arnold
6 aastat tagasi

Ilmselt mõned kommenteerijatest ei saa lihtsalt aru, kus Neeme Suur kandideerib. Paras tohuvapohu on kommenteerijatel omavalitsuste piiridega. Aga Neeme Suur võib puhthüpoteetiliselt saada Haapsalu linnapeaks, kui kunagi äkki peaks Suur-Haapsalu ja Nigula ühinema (!?)… On ka teine võimalus, kuid ei viitsi kirjutada.

vallaelanik
6 aastat tagasi

Nii kohutavas seisukorras kõnniteid pole tõesti kusagil mujal näinud. Mis on tehtud, on muidugi kiiduväärt, aga aeg-ajalt vajaks tehtugi kohendamist. Väga ilusad olid raudkividest paigaldatud teeservad siin-seal linnas ja vallas. Nüüd vohab kivide vahel umbrohi, kohati ei paista kivid rohu ja pinnasekihi alt enam välja. Kelle töö on heakorra eest hoolitsemine ja turvalise liikumise tagamine kõnniteedel? Kui lillede (ilusad, kiitus!) imetlemisel ikka jalaluu võid murda (augud kõnnitees, lohkuvajunud kivid), siis täit rõõmu lilleilust enam ei tunne. Või kuidas?

kivilinn
6 aastat tagasi
Reply to  vallaelanik

tuleks kõik veel vabad muruplatsid ära asfalteerida, see järelejäänud kesine rohelus käib mõnele hirmsasti hännapeale, kui on soov kive vaadata , võiks ju randa minna, seal neid lademes, igas konditsioonis, aga on ka vanasõna neile kes kogu aeg vinguvad- kui näed midagi laita, siis tule ja aita.

Viigimees
6 aastat tagasi

Kas Neeme Suur on nagu tont, kellega vanasti lapsi hirmutati? Ei kindlasti mitte, aga lugege varasemaid uudiseid ja te saate teade, et ta ei kandideeri Haapsalus vaid naabervallas. Aga Haapsalu saab seekord hea linnapea, kas see just Sukles on pole selliste tegude järel enam kindel.

Ain
6 aastat tagasi

Isiklikult ei arva midagi Mäesalust, Suklesest, veel vähem Vikmanist. Kõik kolm on oma aja ära elanud ja ükski neist ei tee oma tööd nii hästi, et neid tuleks ülistada. Oleks oodanud, et peale valimisi saab Haapsalu linnavalitsus täiesti uue hingamise, uue linnapea ja tegusate linnaametnikega. Kahjuks seda ei juhtu. Seega järagu oma kõrisi palju tahavad.

Mart
6 aastat tagasi

See on ju linna kodulehel.

Haapsalu Linnavolikogu esimees Andreas Rahuvarm

Arupärimine

Palun arupärimisele vastata Haapsalu aselinnapeal hr Peeter Vikmanil

Linna kõnniteede heakorra tagamisest

Austatud aselinnapea

Palun selgitage, kuidas on korraldatud töö ja jaotatud tööülesanded ning vastutus linnavalitsuse ja Haapsalu Linnahoolduse OÜ vahel Haapsalu linna kõnniteede korrashoiu tagamisel.

Palun kirjalik vastus saata arupärijale hiljemalt 23.08.2017.

/allkirjastatud digitaalselt/
Merle Mäesalu
Linnavolikogu liige

09. august 2017

Mardile
6 aastat tagasi
Reply to  Mart

Kui sul eesti keelest arusaamisega raskusi, siis ära tule siia veel “hiilgama”.

Neeme
6 aastat tagasi

Lõpetage see Neeme Suure nimega spekuleerimine. Ja uskuge vähem Postimeest.

einoh
6 aastat tagasi

Ps.Samuti teedemeistriks ülalmainitu sobib!