Avakülg » Mis juhtus?, Uudised » Neljas liiklusõnnetuses said viga inimesed

Neljas liiklusõnnetuses said viga inimesed

politsei-symbolfoto-470x255

Eile oli Eestis neli liiklusõnnetust, milles sai inimene nii raskelt vigastada, et tuli viia haiglasse.

Eile kella 4.23 ajal juhtus liiklusõnnetus Harjumaal Rae vallas Karla külas Andrekse tee 2 juures, kus jalgrattaga sõitnud purjus 38-aastane mees kaotas jalgratta üle kontrolli ja kukkus. Jalgrattur toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Kell 10.12 juhtus liiklusõnnetus Tartus Riia ja Akadeemia tänavate ristmikul, kus sõidurida vahetanud 63-aastase mehe juhitud sõiduauto Honda CR-V põrkas kokku mootorrattaga Honda CBR, mida juhtis 30-aastane mees. Mootorrattur toimetati Tartu ülikooli kliinikumi kontrolli.

Kell 10.57 oli liiklusõnnetus Tartu linnas Näituse tn 20 juures, kus 53-aastane mees sõitis sõiduautoga Volkswagen Touran otsa reguleerimata ülekäigurajal sõiduteed ületanud jalakäijale, 8-aastasele poisile. Jalakäija toimetati Tartu ülikooli kliinikumi.

Kell 12.02 juhtus liiklusõnnetus Pärnus Ringi ja Pika tänavate ristmikul, kus jalgrattur, 26-aastane mees sõitis otsa ülekäigurada ületanud jalakäijale, 72-aastasele naisele. Jalakäija toimetati Pärnu haiglasse kontrolli.

Kommenteeri

Viimased uudised

css.php

© 2017 Lääne Elu. All Rights Reserved.