Avakülg » Uudised » Ammas: riigi huvid peaksid enamuses kattuma ettevõtjate huvidega

Ammas: riigi huvid peaksid enamuses kattuma ettevõtjate huvidega (4)

Andres Ammas 2016-11-21
Riigikogu Vabaerakonna fraktsiooni liige Andres Ammas. Foto: ekraanitõmmis riigikogu istungi teleülekandest

Kommenteerides Reformierakonna esimehe Hanno Pevkuri sõnu, et ettevõtjate huvid tuleb riigi huvidest eespoole seada, sõnas Vabaerakonna fraktsiooni aseesimees Andres Ammas, et riigi ja ettevõtluse huvide vastandamine vale, sest paindlik ja arengut soodustav ettevõtluskeskkond on oluline nii ettevõtjatele kui ka riigile.

“Keskerakonna, IRL-i [Isamaa ja Res Publica Liidu] ja sotside valitsuse majanduspoliitika alatoon on olnud ettevõtjate alahindamine ja nende ühiskondliku rolli pisendamine. Unustatakse, et ettevõtjad, keda on vaid mõni protsent ühiskonnast, on ühiskonna selgroog, millele tugineb kõik muu,” sõnas Ammas erakonna pressiesindaja vahendusel.

“Pevkuri väljaütlemine, et ettevõtjate huvid olgu riigi omadest eespool, kütab aga asjatult kirgi teiselt poolt. Uuendusmeelsust ja kasvu soodustav tasakaalus ettevõtluskeskkond on kogu ühiskonna huvides. Mõttetu kodusõda sellel teemal võib minna meile kalliks maksma, näiteks ebakindlusest tingitud investeeringute äralangemise tõttu,” sõnas Ammas.

Ammas sõnas, et nii praegune valitsus kui ka Reformierakond on lükanud süsteemselt tagasi ettevõtjate poolt kaua oodatud algatusi, mis aitavad kaasa ettevõtlustegevuse paindlikkusele ja kõrgepalgaliste töökohtade loomisele.

4 “Ammas: riigi huvid peaksid enamuses kattuma ettevõtjate huvidega”

  1. täpselt nii

    arvas ka Sukles, sõlmides lepingu Saareväljaga…või oli see vastupidi, tont seda teab.

  2. Kust mina seda teadma peaks?

  3. Peab kõigi osapoolte huvid kokku viima isegi Vabaerakonna koos hr. Ammasega huvid ülejäänud maailmaga ja leidma mõistliku kompromissi.

  4. Imelik/persona+non+grata

    ” …ettevõtjad, keda on vaid mõni protsent ühiskonnast, on ühiskonna selgroog…”
    Antud juhul käib siis jutt alkoholitootjatest ja kütuse ning odava tööjõu vahendajatest? Hea muidugi teada Vabaerakonna “platvormi” ühiskonna ja ettevõtluse seoste kohta.

Kommenteeri

Viimased uudised

css.php

© 2017 Lääne Elu. All Rights Reserved.