Risti tanklaomanik tahab hamburgeriputka asemele ehitada kohviku

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

risti-kohvik-pood-arvo-tarmula-475x316 Risti tankla kohvik-pood. Foto: Arvo Tarmula

Ristil tanklat pidav AS Krooning kavatseb hamburgeriputka asemele ehitada kohviku. Lääne-Nigula vallavalitsus annab ettevõttele lähiajal ehitusloa.

„Ehitusloa taotlus on saabunud, kuid luba pole veel väljastatud, vallavalitsuse korraldust pole tehtud,“ ütles Lääne-Nigula vallavalitsuse ehitusnõunik Marje Hiiesalu. Maanteeamet on teeristis paikneva Lihula mnt 15 kinnistule kohviku eelprojekti koostamiseks nõusoleku juba andnud.
 
Hiiesalu sõnul pole Krooning konkreetset tähtaega, millal kohvik valmis saab, nimetanud. AS Krooningu juhatuse liige Tiivi Kass polnud nõus kohvikust täpsemalt rääkima.

AS Krooning tähistas juunis 25. aastapäeva. Firma osanikud on eraisikud Tiivi Kass ja Riho Rõuk ning 20 protsendiga kütusefirma Olerex.

Kokku on Krooningi tanklaid 14, neist kaks Läänemaal. Teenindusjaamad koos kauplusega on Krooningil ainult Linnamäel, Ristil, Kernus, Rakkes ja Põltsamaal.

Risti kohviku projekteerib arhitektuuribüroo Kolm Pluss Üks.

risti kohvik

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
11 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
AHA
6 aastat tagasi

Kuli debiilik oled. Miks rohkem ei tankind. Kas 10 liitriga hakkab roosteaukudest välja ajama?

Kuli
6 aastat tagasi

No nüüd maakad siin tarka juttu ajamas. Ma polegi ütelnud, et kõik, kes seal tangivad nendel kõigil mootor ütleb üles. Tankisin seal vanasti ka mitmeid kordi kuni viimane kord kolm aastat tagasi talvel. Sai kõigest 5 liitrit solki sisse valatud ja sellest piisas, et masin ei tahtnud käima minna ja podises nagu traktor. Lõpuks läkski mahakandmisele tänu sellele fkng KROONINGULE, hunnik raha veel remondi peale kulus. Ja just nimelt ennem olid mahutid maa peal ja kondesiga oli probleeme ja autodega oli probleeme. Sellepärast kõik normaalsed firmad panevad tünnid maa-alla. Kui tünn on kütust täis, siis ei juhtu midagi, aga kui… Loe rohkem »

Kimaja
6 aastat tagasi
Reply to  Kuli

Kogu tõde ongi 5 ltr korraga ja paagis kondents, mott “maakas”!!!

ben z car
6 aastat tagasi

Kuule Kuli – mis soga sa ajad ? Aastaid tankinud , pole häda midagi .

Kodanik
6 aastat tagasi

Siis ikka Olerex või Neste. Mitte mingi solgiauk.

Kodanik
6 aastat tagasi

Tehke Taeblasse ka bensukas.

Kuli
6 aastat tagasi

Tankida ma ei soovita seal vaenlaselgi. Minu auto mootor viskas sealse kütusega sussid püsti. Kuna on maapealne mahuti, siis külmal aastaajal kord külmetab ja siis jälle sulatab. Kõik see kondentsvesi voolab teil paaki ja maksate pooleldi vee eest, mis lõpuks mootori hävitab.
Ülbed omanikud ei vastanud ka kirjadele.

Arvos
6 aastat tagasi
Reply to  Kuli

Ära aja pläma. Enne olid kõik tünnid maa peal ja polnud kellegi susse näha kusagil. Kui su liikuriks on prantsuse plönn või skooda, siis pole süüdistada peale iseenda kellegi.

Kimaja
6 aastat tagasi
Reply to  Kuli

Aastakümneid Ristil tankinud ja sõidan aastas 40 tuhat km, pole probleeme olnud. Lihtne tõde on, et paak tuleb alati täis tankida, mitte kümne ltr kaupa ja nii tekibki kondentsvesi paaki. Pealegi tuleb sõidukiga regulaarselt müüja juures hoolduses käia ja mootoris õli vahetada, siis ei “viska mootor susse püsti”. Alla kümne tuhande läbisõidu aastas pole mõtet autot pidada, läheb kallimaks, korra kuus sõites “viskabki mootor sussid püsti”. Odavam sõita bussiga.

Teeline
6 aastat tagasi

See on kena uudis muidugi. Ikka teeme ja tehakse edaspidigi Ristil peatus. Kohvi- ja muude vajaduste tarbeks. Kohvik on väga oodatud, kuna annab lisaväärtust. Edu tublidele!

irwq
6 aastat tagasi

Kiitos ! Külastan siis kindlasti !