Tiiu rikke tõttu teenindavad Hiiumaa laevaliini Leiger ja Regula

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Parvlaev Tiiu ristimine Heltermaal aprillis 2017. Foto: Urmas Lauri

Parvlaev Tiiu ristimine Heltermaal 002 (1280x853)

Parvlaev Tiiu. Foto: Urmas Lauri

Parvlaeva Tiiu rivist välja langemise järel pani TS Laevad alanud nädalavahetuseks käiku parvlaeva Regula, mille kõrval teenindab reisijaid ka parvlaev Leiger.

Tiiu ei saa reisijad vedada alates reedest, kui alus puudutas Heltermaalt Rohukülla sõites juhtimisseadmete rikke tõttu merepõhja.

Liini opereeriva TS Laevad pressiesindaja Sirli Arro sõnul tehakse alusele tuukriülevaatus ja kuni Tiiu korda saamiseni asendab teda parvlaev Regula. Leiger ja Regula teenindavad reisijaid terve alanud nädalavahetuse.

TS Laevad paluvad mõistvat suhtumist.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
tige+kala
6 aastat tagasi

Õigus , volts – oleks olnud rike , oleks laev puksiiris sadamasse tulnud . Eks kapten oli pisut “väsinud ” ja pani lihtsalt puusse – seda aga ei taheta öelda .

Volli,+saarlane
6 aastat tagasi

Mõistvat suhtumist on raske saada, sest siiani on ju ainult keerutatud ja vassitud. Kas ainult pidevalt hämava Kaido Padari lahkumine muudab TS Laevad ausamaks?

Pole ju kuudki möödas kirjutisest “Leiger puudutas kaks korda merepõhja kapteni uinumise tõttu” siin portaalis, kus kirjeldati, kuidas TS Laevad hämas.