Läänemaa motokrossisõitjaid jäid poodiumikohata

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Motokrossi Eesti MV jätkusid kiirel Kiviõli krossirajal, kus Lääne MK sõitjatel seekord poodiumikohti enda valdusesse hõivata ei õnnestusnud.

Läänlastest parima tulemuse eest hoolitses seekord Kert Pääbo, kes kihutas MX2 klassis. Kahe sõidu peale kogus ta 30 punkti, mis andis talle 5. koha. Etapivõidu sai oma nimele Harri Kullas. Meistrivõistluste arvestuses hoiab Pääbo samuti 5.kohta.

MX Veteranide klassis oli stardis Argo Laherand, kes lõpetas päeva 16.kohaga. Veteranidest hõivas kõrgeima poodiumiastme Heigo Lauren. Meistrivõistluste arvestuses hoiab liidrikohta Lauren, Kiviõlis mitte startinud Reio Engman on 6. ning Laherand 13. positsioonil.

Kiviõlis peeti võistlussõite ka külgvankritele ning Eesti karikavõistluste arvestuses sõitvad läänlased Janek Soidla/Kristel Kindel pidid Kiviõlis leppime 4.kohaga. Kiireimad olid Keit Kivaste/ Tõnis Tuul. Üldarvestuses hoiab korvipaar 3.kohta.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Miku
6 aastat tagasi

Hr. Prikk, kui kirjutad siis ole täpne. Nimelt külgvankritel on ka mitu klassi ja Soidla/Kindel sõidavad hobi sarjas. Siit jääb mulje nagu oleks tegu kogu korvide tulemusega.